ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Főoldal Magazin

Herbow A Magyar Termék Nagydíjas Mosódiós Labda

A Mosódiós Labda ötletét személyes élmény inspirálta, amikor a cég egyik fejlesztő munkatársa 3 éves kislányának bőrén csúnya allergiás reakciók jelentkeztek. A bőrgyógyász javaslatára áttértek a mosódió használatára, a panaszok pedig teljesen elmúltak. Az ma már talán senki számára nem kérdés, hogy a szintetikus vegyszerek milyen hatással bírnak az emberi szervezetre, azonban a természetes megoldásokat sem olyan egyszerű a modern életre interpretálni. A mosódió hagyományos vászonzacskós alkalmazása például nagyon macerás. A szemek számolgatása, zacskózása minden alkalommal, mosás után szárítani, fejben tartani a mosások számát – ez időigényes és elavult feladatnak tűnt.

Így született meg a később Magyar Termék nagydíj elismerést kapott Herbow Mosódiós Labda, amelynek kompakt csomagolása egyszerű használatot biztosít. A labdában az organikus eredetű szaponin tartalmú mosódióhéjak mellett habzást segítő szivacsok és a hozzáadott Balance System technológia működik, amely természetes módon illatosítja, valamint növeli a mosás hatékonyságát.

Egyetlen Mosódiós Labda közepesen szennyezett ruhák esetében 5 mosásra felhasználható, a mosásszámok követését pedig memóriaszalag segíti. (És ne feledjük, hogy a ruháink 80%-a nem erősen szennyezett!) Az organikus mosószer használata különösen ajánlott érzékeny bőrűek, kisgyermekek, csecsemők ruháihoz, hiszen nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. A mosás utáni finom illatokról sem kell lemondani a natúr mosás jegyében: az 5 illatvariációban kifejlesztett mosóparfümök tökéletes kiegészítői a mosásnak. Fontos elmondani, hogy a mosódió teljesen tisztára mos, de önmagában nem fehérít. Fehérítésre és a foltok oldására ezért érdemes beszerezni a koncentrált hatóanyagtartalmú Aktív Oxigénes Fehérítőt és a színes textíliákra kifejlesztett Folteltávolító adalékot. A tiszta ruháknak pedig előfeltétele a tiszta mosógép. A Herbow Mosógép Méregtelenítő természetes citromsav-tartalmánál fogva tisztítja, védi és higiénikussá varázsolja a gép belsejét. Érdemes új utakat nyitni nem csak a táplálkozásban, hanem a mosásban is!

A termékcsalád megvásárolható Herbow webáruházában (www.herbow.hu), drogériákban, a bio üzlethálózatokban és az Auchan áruházakban.

Mentességek: vegyi anyagoktól mentes

Weboldal: www.herbow.hu
Email: info@herbow.hu
Facebook: herbow

Leave a Comment