Search
Close this search box.

HOGYAN ÉLJÜNK SZUPERÉLETET?

Vegnum

A mai társadalom a maximumot várja tőlünk az élet számos területén, sőt, mi is komoly elvárásokat támasztunk önmagunkkal szemben. Tökéletesen szeretnénk teljesíteni a munkában, egészségesek, kisportoltak és magabiztosak akarunk lenni, aztán meg akarunk felelni családunknak, szeretnénk vonzó, okos partnert választani, és a gyermeknevelésben is gyakran vagyunk maximalisták.

És így vagyunk a táplálkozással is. Igényesen, változatosan szeretnénk étkezni, még ha bokros teendőink közepette ez azért nem is mindig jön össze.
Alig tíz éve, hogy egy új jelenség, a superfood-divat Magyarországon is felütötte fejét, és bár eleinte sokan csak legyintettek rá, mára ismert kategória, bár a pontos jelentésével sokan nincsenek tisztában.

Superfoodnak nevezzük azokat az élelmiszereket, amelyek nagy mennyiségben és kiváló minőségben tartalmaznak egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen tápanyagokat: vitaminokat, ásványi anyagokat, zsírsavakat, antioxidánsokat.

A superfood valójában nem mánia, hiszen, ezek az élelmiszerek kétség kívül nagyon hasznosak, és az egészséges étrend kialakításának részét képezhetik. De nem csodaszerek! Akkor miért olyan fontosak mégis?
Az egészséges étrend nélkülözhetetlen eleme a zöldség és a gyümölcs. Ám mai, rohanó életformánk mellett nem könnyű elegendő mennyiségű és megfelelő minőségű, vitamindús zöldséghez és gyümölcshöz jutni. A változatos étrend kialakítása sem mindig könnyű, főleg télen, amikor drágább és nehezebben elérhető a friss és tápanyagokban gazdag zöldség, gyümölcs.

Ráadásul az optimális vitaminbevitelhez nagyon nagy mennyiséget kellene megennünk zöldségből, gyümölcsből, ami anyagilag és praktikus szempontból sem mindig kivitelezhető. Erre kínál megoldást a vegán, gmo-mentes és gluténmentes Vegnum termékcsalád, amely természetes összetevőket, köztük szuperélelmiszerek kivonatait is tartalmazza. A Vegnum 29-féle, természetes antioxidánsokban gazdag zöldség-, gyümölcs és egyéb növény kivonatával véd a káros szabad gyökök ellen, és értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal vértez fel minket. Emelt dózisú, tisztán növényi eredetű D-vitamin tartalmának köszönhetően pedig egyben a napi D-vitamin szükségletünket is fedezi. A Vegnum termékek Multi-D, Energy-D és Silver 50+ változatban kaphatók online és az ország közel 800 patikájában.