Hogyan változtatta meg az életem a Freshera…

“Az, hogy elkezdtem FreshErát enni, olyan területeken változtatta meg az életemet, amit előtte nem is gondoltam volna.”
Kisvállalkozóként rohanásból áll a napom ügyféltől ügyfélig, kávézótól kávézóig, ahol le tudok ülni az időpontok között dolgozni.
Mivel nem főzök, utolsó gondolatom volt mindig, hogy mit és hol egyek, ami legtöbbször gyorskajával végződött, mert azt még a kocsiban gyorsan megtudom enni, miközben megyek az ügyfélhez. Mindig bántam ezt az életvitelt, mert a szüleim egészséges étkezésre tanítottak, folyamatos lelkiismeretfurdalás volt és éhes is voltam gyakran, mert mindig el kellett mennem valahova, hogy tudjak enni, hiszen otthon nem tartottam kaját.
Gyakran már reggel egy plázában, kávézóban kezdtem a napomat, hogy majd tudjak ebédelni, oda el kellett jutnom, ami idő, gyakran fizettem parkolást nem keveset, illetve vettem minden alkalommal kávét, ami legalább 1000 Ft, de inkább több.
Gondolkodtam már étel rendelésen, de az egészséges összetevők és az íz mindig kérdéses volt, illetve alapvetően keveset eszek napközben, kisebb porciókra van szükségem. Ezenkívül az okozta a morális problémakört, hogy a környezettudatos gondolkodásomba és életvitelembe nem fért az a gondolat bele, hogy az ételházhozszállítással járó rengeteg összegyűlt műanyag szemetet én magam termelem, így ez a kérdéskör éveken át megoldatlan maradt.

Ekkor ismertem meg Erikát és a kelyheit, amik csomagolása 100%-ban lebomló alapanyagokból készülnek, továbbá kis porciók, amikből én döntöm el, hogy mennyit eszek egyszerre, eszméletlen finomak, és teljesen egészségesek!

Ahogy elkezdtem átállni a FreshErára, teljesen átalakultak a napjaim. Otthonról dolgozok, nem kávézókból, mert nyugodtan ehetek bármikor a hűtőbe benyúlva és teljesen biztos lehetek abban, hogy amit eszek, az a legjobb alapanyagokból készült, továbbá borzasztóan büszke vagyok magara, hogy teljesen egészségesen étkezem, és ezt elégedettséggel hangoztatom is 🙂
Megszűnt a stressz, hogy mit és hol egyek, megszűnt az éhség a halogatástól, megszűnt a kidobott idő a plusz utazgatások miatt, összesen havi körülbelül 20-25000 Ft-t spórolok a kávé és parkolási költségeken és még csak a környezetet sem szennyezem műanyag-termeléssel!

Köszönöm Erikának ezt a teljes életmódváltást és hogy az étkezéssel járó stresszt levette a vállamról, szerintem nélküle nem találtam volna megfelelő megoldást évekkel később sem.

Király Anita