Homoktövissel egészségünk védelmében

Esbana - Homoktövissel egészségünk védelmében

Tavaly született meg az ESBANA márka. Az ESBANA-termékek prémium minőségűek, és a megálmodók bíznak abban, hogy ezek a finomságok csakhamar be tudnak költözni mindenki otthonába. De vajon pontosan mit is takar ez a termékcsalád?

„Fontosnak tartjuk, hogy mások asztalára finom, ízletes termékek kerüljenek, melyeket meleg szívvel tudunk ajánlani mindenkinek.”

Esbana - Homoktövissel egészségünk védelmében

A készítmények egyik legfontosabb összetevője a homoktövis, amely minden ESBANA garden termékben megtalálható. A homoktövist saját ültetvényükön termesztik, ahol ellenőrzött ökológiai gazdálkodást folytatnak. Így tudják garantálni a homoktövis kiváló minőségét, mely bio minősítéssel rendelkezik. A homoktövis, ami egy a hazánkban is termő, különleges növény, világos narancssárga színű és bogyós termésű. Rendkívül magas C-vitamin-tartalmának köszönhetően alkalmas az immunrendszerünk megerősítésére. De A-, B-, D-, E-vitamin, ómega-7, béta-karotin és az antioxidáns hatóanyag-tartalmából kifolyólag is pozitív hatással van szervezetünkre. Mivel a termékek előállítása felügyelt üzemi környezetben, kíméletes technológia mellett történik, a gyümölcsökben fellelhető beltartalmi értékek nem sérülnek, s jobban koncentrálódnak. Minden egyes termék tartósítószermentesen, cukor hozzáadása nélkül, mézzel készül.

A termékek alapjául a homoktövisvelő szolgál, ami a kíméletes eljárásnak köszönhetően a húsolajat is tartalmazza, és külön is megvásárolható. A választék rendkívül széles, de a lekvárok közül mindenképpen meg kell említenünk a bio homoktövis-alma lekvárt hársmézzel, ami különleges ízvilágának köszönhetően nagy népszerűségnek örvend. Ezenkívül szörp, chutney, többféle lekvár és gyümölcslé is található a kínálatukban.
És mivel a készítők nagyon szeretik az újdonságokat, ezért folyamatosan kísérleteznek és tesztelnek, hogy mihamarabb új termékekkel rukkoljanak elő.

Hagyd, hogy Téged is elvarázsoljanak finom ízeikkel!