iF kókuszvíz – A természet sportitala

Jótékony egészségügyi hatásai miatt a kókuszlé, vagy más néven kókuszvíz világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Az élet vizének, sőt életelixírnek is nevezett egészséges nedű tele van értékes tápanyagokkal, melynek köszönhetően gyorsan hidratálja az emberi testet. Ezeken kívül pedig nagyon finom íze van, így tökéletes kiegészítője lehet a napi vízfogyasztásnak. Itthon még nem annyira elterjed a kókuszvíz fogyasztás, hiszen kiváló minőségű a csapvíz, és rengeteg más üdítőt is lehet kapni a boltokban, de Délkelet-Ázsia kis szigetein sokszor nincs más lehetőség a hidratálásra, csak a kókuszból kinyert víz.

Az édenkert ízei palackba zárva

A 100% natúr kókuszlé mellett az aromás és a grillezett kókuszleveket is érdemes kipróbálni, melyeknek intenzívebb, édeskésebb az ízük. Ezeken kívül a lédús licsiből készült, lágy húsú aloe vera darabkákkal kevert üdítő az egyik legnépszerűbb trópusi italnak számít, sőt a licsit gyógyhatású gyümölcsként ismerik. Az almalével ízesített aloe vera ital pedig az örök élet szimbólumaként ismert növényből készül. A kiváló gyulladáscsökkentő, vírus- és baktériumölő aloe vera Kleopátra királynő egyik kedvenc italának számított.
Az iF márkanéven forgalmazott üdítőitalok gyártója Délkelet-Ázsia egyik legmodernebb aszeptikus italgyártója. Az üdítőitalok Thaiföldön készülnek, a legújabb francia élelmiszeripari technológia felhasználásával. Ennek az ún. aszeptikus hideg töltésű eljárásnak köszönhetően a termékekhez nem szükséges tartósítószert vagy mesterséges ízfokozót hozzáadni, a szavatossági idő a termék fajtájától és a palackozás jellegétől függően így is 12-24 hónap. Ennek a módszernek a hagyományos hőkezelési eljárással ellentétben további előnye, hogy az eljárás nem jár nagyfokú ízvesztéssel. Az italok így sokkal zamatosabbak maradnak. Ráadásul ezek az üdítőitalok laktóz-, glutén- és szójamentes termékek, így azok is előszeretettel fogyaszthatják ezeket a trópusi ízeket, akik valamilyen allergiában szenvednek.

 

Elérhetőség:

https://ponlamaitrade.hu/
https://www.facebook.com/ponlamaitrade/
info@ponlamaitrade.hu

Mentességek:
  • Minden termék: tartósítószer-mentes, mesterséges színezék mentes, gluténmentes, tejmentes, vegán
  • +Kókuszlé (mindhárom fajta): cukormentes is!