Search
Close this search box.

Igazán egészséges, igazán szabad – Bake-Free

Veled is így történt? Évek óta tartó kellemetlen tünetek, fáradtság, bőrproblémák… s egyszer csak összeáll a kép, mindezekért talán a glutén is felelős. Sokunk kezdi bőrgyógyásznál a megoldáskeresést, majd jut el gasztroenterológushoz, akárcsak Gyovai Orsi, a Bake-Free termékek megálmodója. Egy egyszerű illatanyag allergiának gondolt tünettől kezdve számos más diagnózissal szembesült, mire olyan lisztkeveréket álmodott meg magának, melyre már a Naturtrade Hungary Kft. is felfigyelt és felkérte termékfejlesztőnek az Eden Premium termékpalettájának színesítéséhez.Bake-free

A cél: olyan, a lehető legtöbb diétába beilleszthető lisztkeverékeket alkotni, melyekből kevés hozzávalóval, egyszerűen lehet süteményeket, kenyereket készíteni. Mindez olyan tökéletesre sikerült, hogy a búzaliszt finomságú Bake-free lisztkeveréket fogyasztók el sem akarják hinni, hogy gluténmentes liszt lehet ilyen ízletes. 

 Aki gluténmentesen szeretne táplálkozni és kukorica-, rizslisztes termékek után nyúl, az bizony néha melléfog, mert a magas keményítőtartalom a vércukorszint hirtelen megemelésével sokaknál újabb problémát, a cukorbetegséget, vagy inzulinrezisztenciát válthatja ki. Mindez elkerülhető Orsi quinoa, -köles és -hajdina alapú keverékeivel. A szénhidrátcsökkentett termék esetén pedig kókuszlisztet használ az allergizáló szója helyett. Gluténmentes, vegán, egyszerű, könnyed, mégis tápláló, laktató és elérhető árú Bake-free lisztkeverékek jelenleg: Házi- és szénhidrátcsökkentett kenyér, Lángos-fánk, Nokedli, Piskóta-muffin, Linzer, Palacsinta, Kelt tészta formában érhetőek el.Bake-free
A glutén-, tej- és -adalékmentes, otthon készített ételeknek és a rendezett vércukorszintnek köszönhetően nemcsak a bőrproblémák, hanem a fáradékonyság és idegrendszeri tünetek is rendeződtek Orsinál. Most azon dolgozik szívvel-lélekkel, hogy másoknak is segítsen a nyaralás alatt is mentesen táplálkozni… ötleteit, receptjeit és termékeit keresd GasztrOrsi blogján a https://www.edenpremium.hu/receptek/ weboldalon!
Bake-free
 
 

Olvasd el ezt is!

EGÉSZSÉGES PALEO ÉTREND
“Nem szeretem a különböző népszerű, divatos diétákat, különféle szélsőséges szabályokat felállító fogyókúrás elméleteket. Őszintén szólva eleinte azt gondoltam, hogy a paleolit táplálkozás is ide tartozik, ahányszor szembe jött velem, mindig arra gondoltam, hogy nem akarok semmilyen „trendi hullámhoz” csatlakozni, biztosan ez is csak egy ideiglenesen felkapott hóbort. Persze valójában ekkor még nem tudtam túl sokat az egészről…”