Igyál egy gyümölcsöt! – Garden Juice

A magyar lakosság sajnos elég nagy százaléka két alapvető dologban szokott kudarcot vallani: az egyik a megfelelő folyadékbevitel, a másik pedig a kellő mennyiségű gyümölcsfogyasztás. De a jó hír az, hogy a gyümölcslevekkel két legyet üthetünk egy csapásra. Igaz a teljes gyümölcs elfogyasztásával bevitt rostokat sajnos nem lehet ilyen formában pótolni, de a folyadékfogyasztást fel lehet turbózni a Garden Juice 12 ízben kapható 100%-os gyümölcsleveivel.


A kiskőrösi telephelyű Garden Juice Kft. 2012 óta látja el a magyar lakosságot finomabbnál finomabb adalékanyagmentes gyümölcslevekkel.  A szlogenük nem véltelenül az, hogy igyál egy gyümölcsöt, és ezt komolyan is lehet venni! A cég nem csak arra fordít figyelmet, hogy a legjobb minőségű gyümölcsökből készüljenek az italok, hanem arra is, hogy magyar munkaerővel dolgozzanak, és csak olyan magyar termelőtől veszik az alapanyagokat, akik jó minőségű árut termesztenek, és szigorúan betartják a növényvédelmi előírásokat. De külön labort is felállítottak, ahol minden szállítmányt ellenőriznek. 2013-ban az alma-fekete ribizke, 2017-ben pedig az alma-eper gyümölcslé nyerte el az OMÉK Élelmiszer díját.

Először nagyobb kiszerelésben, 3 és 5 literes dobozban lehetett kapni a Garden Juice leveket, de ma már 0,5 literes és 2,5 dl-es palackban is bárhová magunkkal vihetjük a frissítő italokat. Mindegyik íznek a frissen préselt almalé az alapja, és ehhez kerülnek hozzá a különböző gyümölcsök 100%-os gyümölcsvelői. A gyümölcslevek nem tartalmaznak sem tartósítószert, sem mesterséges színezéket, sem pedig hozzáadott cukrot. A klasszikus ízek mellett, mint őszibarack, körte, meggy, már kapható eper, fekete és piros ribizke, homoktövis, fahéjas-alma, ananász, grapefruit és most már narancslé is, ami azért különleges és sokkal zamatosabb, mert nem koncentrátumból készül. A Garden Juice weboldalán lévő boltkeresővel könnyedén megtudhatjuk, hogy hol van a közelükben lelőhely, de az Auchan áruházaiban is elérhetőek a gyümölcslevek.   
 
 

Elérhetőségek

https://www.facebook.com/gardenjuicegyumolcsle
http://www.gardenjuice.hu
https://www.instagram.com/garden_juice_100/