Illatozz vegyszermentesen!

Helan bioparfüm

Gyerekkorunk emlékeit gyakran egy-egy illathoz kapcsoljuk. Vagy, ha bemegyünk egy lakásba, óhatatlanul beszippantjuk az orrunkba az adott szobák aromáját. Sőt, van, aki úgy vásárolja meg a zöldségeket és a gyümölcsöket is, hogy előtte megillatozza azokat. Közéjük tartozik Madari Szilvia is, aki mindig is hitt abban, hogy az élet elénk dobja a lehetőségeket, és a mi választásunk, hogy mit kezdünk azzal.

„Nagyon kifinomult és érzéki illatokat gyártunk, és az már csak hab a tortán, hogy ezt mind bio minőségben.”

Madari Szilvia kezdetben babatermékekkel foglalkozott, utána tért át a biokozmetikumokra. A baba-mama termékcsalád hozta össze az olaszországi Helan céggel, és később került figyelme középpontjába a bioparfüm. A mostanra már általuk is forgalmazott illatokat nem csupán a vegán vagy a tudatos vásárlók számára ajánlják, hanem például a komoly betegségből felgyógyultaknak is finomabbnál finomabb parfümöket kínálnak. Ezek a termékek ugyanis garantáltan vegyszermentesek.

De vajon mitől bio a bioparfüm? Az alapját ugyanúgy, mint bármely másik illatszernek, az alkohol adja, ugyanis ettől függ, hogy mennyire tartós egy parfüm. Viszont azok az illatmolekulák, amiket a parfümbe beleültetnek, a „hagyományosakkal” ellentétben itt természetesek és nem kémiai alapanyagúak.

A termék tartósságán ez mit sem változtat, viszont a természetes összetevőknek köszönhetően semmilyen bőrreakciót vagy köhögést nem vált ki. Ráadásul a hatásuk egész nap kitart. Mindenki megtalálhatja köztük a saját illatát: legyen az sportos, citrusos, púderes vagy éppen virágos. Sőt a férfiak nagy örömére a Helan négy különböző illatkompozíciót alkotott meg. A belbecs mellett pedig a gyártók odafigyeltek a külcsínyre is. Az egyedi dizájnnal rendelkező papírdobozok, illetve a csomagolóanyagok 100%-ig újrahasznosíthatóak.

Ha szeretnél vegyszermentes fitokozmetikumokat használni, látogass el a webshopba, és próbáld ki a legújabb bioparfümöket!

Helan biofarfüm