Ilyen vitamindús nyarad még soha nem volt!

Nyáron hajlamosak vagyunk lazábban venni a dolgokat a vitaminpótlás témájában is. De vajon tényleg így van? Nyáron elég a napfény meg a sok gyümölcs? Igen, ha nyáron is van időd és lehetőséged, hogy minden nap a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, főként növényi alapú, organikus falatokat válaszd. Igen, ha nem vagy allergiás, nem éri szervezetedet nagyfokú stressz, vagy nem beszélünk az évszakra jellemző, mozgással telibb életmód miatti megnövekedett fizikai aktivitásról. Azonban, ha te sem tudsz mindenre bólintani, akkor fontos, hogy tudd, mire van rendszeresen, napról-napra szüksége a szervezetednek.


A MARNYS® folyékony étrend-kiegészítői aktív hatóanyagaikkal eredményesen támogatják táplálkozásunkat, akár 90% feletti hasznosulással is. A MARNYS® több mint 50 év tapasztalatával készülő vitaminfolyadékai innovatív megoldást nyújtanak felnőtt és gyermek immunerősítés, sport és szépségápolás területén, velük természetes védelmet, támogatást és energiát adhatsz testednek, lelkednek. Minden termékük GMO mentes, nem tartalmaznak laktóz- és gluténszármazékokat és a vegán étrendet követők számára is kínálnak megoldást.
Bármerre barangolsz az országban, a Rossmann üzletekben beszerezheted a 6 féle vitamint tartalmazó MARNYS® CEBIDA cseppeket, melyekkel kiegészítheted a kevésbé tudatos napok étkezéseit, s így fesztiválok streetfoodjai, vagy az utazás során bekapott falatok mellett is megfelelően gondoskodhatsz az egészségedről. A könnyen adagolható étrend-kiegészítő vitaminfolyadékok az immunrendszer támogatásával az allergiát is segítenek megelőzni vagy enyhítik annak tüneteit.
vitaminpótlás
Gondolj a D-vitaminpótlás fontosságára is, ha a Rossmannban jársz, ugyanis a magas faktorú fényvédő készítmények csökkentik a napfény kedvező hatását, azaz gátolják az aktív D-vitaminképződést.  A MARNYS® D-vitamin folyadéka ráadásul extra szűz olívaolaj felhasználásával készül, így jótékony hatással bír a szív és érrendszerre is. Ízleld meg, hogy minden alkotóeleme érted van!
 

Gondtalan nyár a MARNYS® folyékony vitaminokkal

Keresd augusztusban 10% kedvezménnyel a Rossmann üzletekben és webáruházban!

Érvényesség: 2019. 08. 05 – 09. 01.