Ismét megrendezésre kerül a Schär Gluténmentes Nap Budapesten

Szeptember 14-én egy igazán kivételes gluténmentes rendezvény várja az érdeklődőket a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban, a rendezvényre regisztrálók pedig ingyenes belépővel és étkezési kuponokkal térhetnek majd be a helyszínre.

gluténmentes
A Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont közelgő programjai között már ott szerepel a Schär Gluténmentes Nap 2019 néven futó rendezvény, ami most ősszel, szeptember 14-én (szombaton) kerül majd megrendezésre. Reggel 9 és délután 6 között több programban is részt lehet majd venni a helyszínen, amelyek mind a baráti társaságoknak, mind a családosoknak nyújtanak majd élményteli lehetőségeket.
A Schär Gluténmentes Napon a következő programok várnak majd a kedves érdeklődőkre, amelyekből már ránézésre is látszik, hogy reggeltől estig lesz mit tenni:

Gyermek programok

A Schär a kicsikre is gondolt! A gyerekkel érkezőknek nem kell tartaniuk attól, hogy unatkozni fognak a kis csemeték. Arról nem is beszélve, hogy a rendezvényen Milly, a Schär kabalája is ott lesz, aki már más hasonló eseményeken is igencsak sikeres volt a kicsik és nagyok körében!

Akciós Schär termékek

A rendezvényen sokféle pénztárcakímélő bevásárlási lehetőség várja majd a vendégeket, úgyhogy már csak azoknak is megéri eljönni az eseményre, akik kihasználnák ezt a lehetőséget. Többféle terméket is összeválogatott a Schär, úgyhogy lesz miből választani!

Főző Workshopok

Egy kis utánanézéssel szinte rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy a gluténmentes sütés-főzés elképesztően sok lehetőséget rejt magában. Pontosan ezért a konyhatündérek és a kísérletezésre vágyók most a megújult Schär Mix B – Bread-Mix és a Schär Mix C – Mix Pâtisserie lisztkeverékkel is próbálkozhatnak majd a helyszínen! Mindenki megsütheti majd a saját péksüteményét, és a résztvevők a helyszínen szerzett tapasztalataikat később saját konyhájukban is alkalmazhatják.

Ingyenes kóstolók

Érdemes lesz éhesen érkezni a Schär Gluténmentes Napra! Rengeteg finomságot lehet majd megkóstolni a helyszínen: ciabatta, pékáruk, hamburger, valódi olasz pizza, de emellett többféle sós ropogtatnivaló és édesség is lesz, úgyhogy megéri majd engedni a csábításnak!

Szakértői előadások

Talán senkinek sem hat sokkoló hírként, hogy mennyire sokrétű téma a gluténérzékenység kérdése. Ennek fényében szakértői előadások is lesznek a rendezvényen, amelyeket egy „kérdezz-felelek” rész is fog követni. Ideális alkalom ahhoz, hogy a témában jártas emberektől lehessen új dolgokat tanulni.

Dietetikus tanácsadás

A szigorúan gluténmentes diéta betartása minden gluténérzékeny számára kulcsfontosságú tényező egészségük megőrzésében. Pontosan ezért, ha bármilyen kérdés felmerülne a látogatókban ezzel a kapcsolatban, már a helyszínen kaphatnak választ.

Főző show Bernáth József séffel

Bernáth Józsefet sokan ismerik a „Konyhafőnökből”, de a séf sikere már a Schär többi rendezvényén is érezhető volt. Már maga a sütés-főzés menete is látványos, a végeredményről nem is beszélve. Kár lenne lemaradni legújabb gluténmentes költeményeiről! 
A Schär Gluténmentes Napon bárki ingyenesen részt vehet, egyszerűen regisztrálni kell az eseményre. Családonként elegendő csak egy regisztráció, úgyhogy ha valaki gyerekekkel vagy a tágabb családi körrel érkezne, nem kell azzal bajlódnia, hogy minden egyes családtagot külön-külön regisztrál az eseményre. 
Az érdeklődőknek egyszerűen meg kell jelölniük a regisztrációs oldalon, hogy hányan terveznek érkezni a Schär Gluténmentes Napra. Regisztráció után pedig egy SMS-ben kapott kóddal lehet majd hozzájutni az ingyenes belépőhöz, amellyel majd a regisztrált résztvevő egész családja be tud jutni díjmentesen a helyszínre. Fontos azonban észben tartani, hogy a helyes telefonszám megadása nélkül nem lehet kódot kapni. Mindazonáltal nem csak az ingyenes belépő miatt érdemes regisztrálni, ugyanis minden regisztrált látogató ingyenes étkezési kuponokkal térhet be a rendezvény helyszínére! 

A Schär Gluténmentes Napra ITT lehet regisztrálni.
Hogyan lehet a legegyszerűbben eljutni a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontba?

A helyszín pontos címe a következő: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.
A Lurdy épülete a Könyves Kálmán körút és a Mester utca találkozásánál fekszik, így könnyen meg lehet közelíteni autóval a fő közlekedési útvonalakon. Az autósokat tágas, szinte korlátlan férőhelyes kültéri parkolók és mélygarázsok várják.

Megközelítés tömegközlekedéssel:
  • Metró: A 3-as (kék) vonalról egy átszállással az 1-es villamosra.
  • Villamos: Az 1-es, 51-es és 51A jelzésű villamos pont az épület előtt áll meg.
  • HÉV: Elővárosi vasút Csepelről és Ráckevéről, egy átszállással az 1-es villamosra.