Search
Close this search box.

Izomstimuláció a kirobbanó teljesítményért

Manapság egyre divatosabbak az EMS vagyis elektromos izomstimuláció alapú mozgásformák (pl. speedfitness), mégis kevesen ismerik a működési mechanizmusát. Még kevesebben tudnak arról, hogy a fogyás és a szálkásodás mellett mi mindenben tud segíteni egy minőségi, hordozható készülék- legyen szó amatőr vagy profi sportolóról, esetleg olyan személyről, aki mozgásszervi sérüléssel küzd.


Az elektrostimuláció, azaz az EMS technológia módszere az orosz űrkutatásból indult. Köztudott, hogy nulla gravitációnál leépülnek az izmok, és jelentős csontveszteség is kialakul. A technológiát űrhajósok rehabilitációjában használták először, majd az orosz élsport vette át saját céljaira.
Az EMS nagyon egyszerűen működik: a külső (bőrön keresztül történő), kis erősségű, elektromos impulzus hatására az izmok összehúzódnak, majd elernyednek. Az impulzusokat egy eszköz hozza létre, amit a bőrhöz tapadó elektródán keresztül juttat a szervezetbe.
Javasolt izomsérülések gyógyítására, mivel a megnövekedett keringés segít a tápanyagok gyors szállításában. A gyenge izmok erősítésére (rehabilitáció alatt, izomsorvadás esetében), amikor fontos, hogy sérült végtag pihenjen. A teljesítmény növelésére, izomregenerációra, az izomfájdalmak enyhítésére, mert az izomstimuláció hatására hő termelődik, ami felgyorsítja a vérkeringést az adott területen, így segíti a salakanyagok eltávolítását.
Az Endo Plus Service Kft legújabb családtagja a www.terapiashop.hu, mely az otthoni terápiás készülékeink számára kialakított webshop. Magyarországon, egyedülálló módon már azoknak is segítséget nyújtanak, akik az otthoni gyógyulást választják, akár kényelmi funkció miatt, akár azért, mert sérülésük vagy betegségük nem teszi lehetővé a folyamatos mászkálást. Ezek a bármely korosztály számára könnyen használható készülékek egy hosszú távú befektetésnek is tekinthetőek, hiszen a Németországban, Japánban vagy Svájcban készült gépek világhírűek a minőségükről, és garantálják a sok éves hibátlan működést.
FLEXIBILIS ENDOSZKÓPOK SZERVIZELÉSE – ORVOSI ANYAGOK KERESKEDELME – LÖKÉSHULLÁM TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – FÁJDALOMTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – OTTHONI TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK WEBÁRUHÁZA – HASZNÁLT ORVOSI ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE
TERAPIASHOP.HU