KARÁCSONYI VÁSÁR – VASÁRNAPI WORKSHOPOK ÉS ELŐADÁSOK

A vasárnap is nagyon sok érdekes előadással várunk Benneteket. A szombati nap inkább a tippek, trükkök, hasznos tanácsok és termék bemutatókról szóltak, viszont vasárnap egy kicsit a tettek mezejére lépünk 🙂 !
Mi is lesz a programunk és kik lesznek velünk?

VASÁRNAP PROGRAM
Steiner Kristóf
Steiner Kristóf Karácsonyi vegán kalandozás-Kisfilm vetítés
(Külföldi elfoglaltsága miatt nem lesz jelen a rendezvényen)
11:00-11:30
Kiss Mona Gyerekkel a konyhában 12:15-13:15
Kovács Áron Kötetlen beszélgetés a cukormentes világról 13:30-14:30
Posta Reni Hagyományos recept átalakítás és szaloncukor készítés 14:45-15:45
Kocsis Bálint Főzés szenvedéllyel mentesen 16:00-17:00
M-Gél Gluténmentes aranygaluska & dia wellnes beigli készítés 17:10-18:00

Steiner Kristóf, sajnos ezen a napon nem tud velünk lenni mert a világ egy másik pontján dolgozik, de természetesen nem maradtok Kristóf nélkül 🙂 ! Stábunk ellátogatott főző kurzusaira amiből összeállítottunk Nektek egy nagyon szuper fél órás filmet. A filmmel kapcsolatos kérdéseiteket a helyszínen összeszedjük és megválaszolásra fog kerülni a rendezvény után.
Kiss Mona a már híres Gyerekekkel a konyhában című programsorozatával készül, ahol megmutatja nekünk hogyan is tudunk együtt főzni úgy gyermekeinkkel, hogy ne fáradság és idegeskedés legyen, hanem öröm és finom falatok.
Kovács Áron mesél nekünk hogyan lehet valaki sportember amelett, hogy cukorbeteg. Mire és hogyan kell odafigyenünk a mindennapokban.
Posta Reni nap mint nap azon fáradozik, hogy átalakítsa számunkra a hagyományos recepteket mentesekre. Ebből a gyűjteményből ismerhetünk meg párat az előadása során, majd bemutatja hogyan is tudunk paleo szaloncukrot házilag elkészíteni.
Kocsis Bálint szenvedélye a főzés ami egyértelmű mindenki számára aki követi Bálint munkásságát, hiszen minden étel ami kijön a kezei közül mind ízben mind pedig kinézetre remekművek. Ebbe a világba léphetünk be Bálinttal és a végén mi is megkóstolhatjuk az ételeket és elmondhatjuk véleményünket.
M-Gél „Ami természetes az ellenállhatatlanul finom.”  Nagyon sok mentes alapanyagot állítanak elő. Előadásuk során bemutatják nekünk hogyan tudjuk felhasználni ezeket otthoni körülmények között.
Már kevesebb mind egy hónap van, és mi már nagyon számoljuk a napokat hogy találkozhassunk, és eltölthessünk pár kellemes órát együtt.