Gluténmentes rizs snack kánaán

Rohanós napokon, amikor egyik elintézendő feladat után már jön is a másik, de a főnök adja a következő munkát, de ebédelni sem volt idő, közben majd összeesik az ember, mert a reggeli régen volt, de leugrani a boltba nincs idő. Ilyenkor jön a felismerés: de miért nem hoztam magammal semmit? Aki gluténérzékeny, annak sokszor előre kell gondolkodnia, mert még mindig okozhat fejtörést, hogy akár az irodában, akár otthon, vagy útközben honnan vegyünk egy kis nassolni valót, ami enyhülés hozhat a következő főétkezésig.

A Kazy-Ker Kft. 2001-ben kezdte meg tevékenységét Egerben, ahol lengyel édesipari termékek kereskedelmével foglalkoztak. A dinamikus fejlődésnek köszönhetően az ország egyik legnagyobb édességet importáló vállalkozásává nőtte ki magát. Nemrég megnyílt webshopjában pedig szerencsére sokféle gluténmentes termékkel szerelkezhetünk fel, melyek megoldást nyújtanak az elfoglaltabb napokon, vagy akár utazás közben is.

A legtöbb gluténmentes termék barna rizs alapú.

Mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelő opciókat, ugyanis vannak édes és sós snackek, sőt a gluténmentes mellett van cukormentes lehetőség is. Az édesszájúak a Rocky Rice csokoládéba mártott rizsszeleteket próbálhatják ki, amit hét különböző ízben lehet elérni.

Ennek a termékcsaládnak a kerek változata a Rocky Roll, ahol falatnyi ét- tej- vagy fehércsokiba mártott rizstallérokat találunk a zacskóban, és eldönthetjük, hogy szép lassan, egyedül eszegetjük meg a jóízű korongokat, vagy nagylelkűen megosztjuk kollégáinkkal.

Édesre pedig sósat kell enni…

ezért nem hagyhatók ki a kosárból a Benlian FOOD olívaolajos rizs tallérjai, amik természetes összetevőket tartalmaznak, és pestoval, zöldséggel, vagy kurkumával vannak ízesítve. A másik nagy kedvenc a WHAT snack, ami kukoricából készül és ropogós chips jellege van. Pizza, sajt, vagy épp édes chili ízben kóstolhatunk meg. Szerencsére a Metro, CBA, COOP üzleteiben, Bio boltokban és a kisebb pár százas boltokban is elérhetőek már ezek a termékek.

 

mentesség: gluténmentes

Web: https://kazyshop.hu
Email: info@kazyker.hu
Facebook: /kazyker