Ehhez gyakran vegán sajtkrémet vagy kókuszvajat és vegán sajtot szoktam fogyasztani.:-) De volt már, hogy lekvárral ettem meg!
Elkészítés:
- 125 gr csökkentett szénhidrát tartalmú gluténmentes liszt (köles liszt, rostkerverék, bambusz rost liszt, utifűmaghéj liszt)
- 2 gr só
- 10 gr citromlé
- 185 gr víz
A hozzávalókat összekeverjük. Előmelegített sütőben 190 fokon 45 percig sütjük a zsömle vagy bagett formára gyúrt tésztát. Nedves késsel tudunk a tetejébe forma csíkot vágni. Miután elkészült azonnal ehetjük is!
Kutasi Kelly
Elérhetitek őt a:
– Kelly nevű hivatalos facebook oldalán
- Kelly Kutasi original facebook és instagram személyes oldalán
- Kutasi Kelly Youtube csatornáján, ahol az edzésvideói is fent vannak
- Kellys Fitness Club Dunakeszi- Funkcionális edzőterem hivatalos facebook oldalán
E-mail: kellystudiodunakeszi@gmail.com