Kelly kedvenc reggeli zsömle/bagett receptje (vegán, gluténmentes)

Ehhez gyakran vegán sajtkrémet vagy kókuszvajat és vegán sajtot szoktam fogyasztani.:-) De volt már, hogy lekvárral ettem meg!

zsömle

Elkészítés:
  • 125 gr csökkentett szénhidrát tartalmú gluténmentes liszt (köles liszt, rostkerverék, bambusz rost liszt, utifűmaghéj liszt)
  • 2 gr só
  • 10 gr citromlé
  • 185 gr víz

A hozzávalókat összekeverjük. Előmelegített sütőben 190 fokon 45 percig sütjük a zsömle vagy bagett formára gyúrt tésztát. Nedves késsel tudunk a tetejébe forma csíkot vágni. Miután elkészült azonnal ehetjük is!
Életmódváltás anyaként

Kutasi Kelly

Elérhetitek őt a:
 – Kelly nevű hivatalos facebook oldalán

  • Kelly Kutasi original facebook és instagram személyes oldalán
  • Kutasi Kelly Youtube csatornáján, ahol az edzésvideói is fent vannak
  • Kellys Fitness Club Dunakeszi- Funkcionális edzőterem hivatalos facebook oldalán

E-mail: kellystudiodunakeszi@gmail.com