Kellys Hungary – Tippek életmódváltáshoz

Kutasi Kellynél nem sokan tudják jobban, hogy mennyire befolyásolja az egészségünket a táplálkozásunk. Kelly fiatal kora ellenére már nagyon sok mindenen túl van, ami az egészségét illeti, ugyanis nem ehet többek közt búzát, glutént, tejet, szóját, tartósítószert vagy színezéket tartalmazó ételeket. Sok év vegetáriánus életmód után már vegánként éli mindennapjait.


„Amikor táplálkozási tanácsadásra érkezik hozzám valaki, akkor már valószínűleg nagyobb a baj, már betegségről is lehet szó, és sajnos kevesen gondolkodnak preventíven, azaz megelőzés jelleggel, ami a táplálkozásukat illeti!” – mondja Kelly. Szerencsére a tavasz éppen megfelelő időszak az életmódváltáshoz, ugyanis a friss, és már enyhébb levegő kedvez a kinti sportoknak, a zsenge zöldségek és gyümölcsök pedig feltöltik a télen kiürült vitamin raktárakat.  
Ha éppen azon gondolkodsz, hogy jó lenne áttérni egy növény alapú étrendre, vagy csak szeretnél egészségesen étkezni, akkor fontos, hogy ne drasztikusan, egyik napról a másikra válts, hanem adj időt magadnak és a testednek, hogy ne sokként élje meg a megvonást. Fontos tisztázni, hogy a vegán vagy vegetáriánus étrend nem egyenlő az egészséges életmóddal, hiszen, ha például nem pótolod a fehérjét hüvelyesekkel, és sült krumplin vagy zöldséges pizzán élsz, igaz, hogy elmondhatod magadról, hogy vegán vagy vega vagy, de azt sajnos nem, hogy egészséges is, amit eszel. Vezess étkezési naplót, amiben nem csak azt írod, hogy mit ettél, hanem azt is, hogy hogyan érezted magad utána.
Az életmódváltásnál sokszor nehézséget okoz a megfelelő termékek kiválasztása, így sok időt takaríthatunk meg, ha eleve olyan helyen vásárolunk, ahol az „előszűrést” már elvégezték helyettünk. A KELLYS Hungary-nél valóban minőségi élelmiszereket kínálnak, így ti is megkönnyíthetitek az egészséges életmód kialakítását.

Akár a KELLYS Shop webáruházat, akár a Bioworld by KELLYS életmód áruházat választjátok, biztosak lehettek abban, hogy nem fogtok csalódni, hiszen szívügyük az egészség.

 
Elérhetőségek:
 www.kellyshungary.hu
www.bioworldbykellys.hu
FB: Kellyshungary/