Kényeztetés a testnek és a léleknek

Zoi Kingdom - Kényeztetés a testnek és a léleknek

A téli hónapokban hajlamosak vagyunk bekuckózni, és mozgás helyett inkább nassolni. Ám a tavasz első napsugarainak eljövetelével mindenki érzi, hogy ki kell mozduljon a barlangjából, ugyanis mi magunk felelünk a saját életünk minőségéért. Kezdetnek az is jó, hogyha egészségesen táplálkozol, sok folyadékot fogyasztasz, és valamilyen formában mozogsz vagy kimész a természetbe.

Ha viszont mindehhez plusz energiára is szükséged van, akkor próbáld ki az egyedi recept alapján, idehaza, csupán természetes és minőségi alapanyagokból készített kézműves Zoi Kingdom energiaszeleteket! Ugyanis ezek a finomságok amellett, hogy kizárólag természetes alapanyagokból alkották meg őket, olyannyira táplálják a szervezetünket, hogy az emésztésük során is energiát adnak a testünk számára. Ideális beltartalmuknak és magas rostanyagtartalmuknak köszönhetően nagyon jó energiapótlók, amellett, hogy a lelkünket is kényeztetik.

Jelenleg 3 ízben – ebből kettő hozzáadott cukor nélküli változatban – kaphatóak. Különleges fantázianevekkel látták meg a napvilágot: egyikőjük a Zoi Hűség energiaszelet, amely a matcha zöldtea, a pisztácia, a mandula, a kesudió, az amaránt és a citrom találkozásából jött létre. Másikuk a Zoi Jóság energiaszelet, amelyben a rendkívül jó minőségű mogyoróvajat zabbal, csokoládéval, rizssziruppal és mogyoródarabokkal bolondították meg. A termékcsalád harmadik tagja a Zoi Öröm energiaszelet, amely a datolya, a fahéj, a szilva, a zab, a mandula és a perui kakaó ötvözéséből készült el, szintén hozzáadott cukor nélkül.

A választék persze hamarosan tovább fog bővülni, de addig is látogass el bátran a Zoi Kingdom oldalára, ahol más termékcsaládok finomságait is megismerheted!

Kóstolj meg Te is egy falatot a Zoi Kingdom ízeiből!

Zoi Kingdom - Kényeztetés a testnek és a léleknek