Készíts saját krémet a Mix Your Nature oldalán!

Biztosan Te is elképzelted már, hogy milyen összetevőket használnál, ha magad állíthatnád össze a testápolódat. A mai online világban a Mix Your Nature segít Neked ebben. Nincs más dolgod, csak kiválasztani a honlapon az E-keverde menüpont alatt az összetevőket, és ők frissen elkészítik Neked; sőt a krémet – pontosabban stiftet – az általad kitalált, egyedi címkével látják el. 

Máthé Csilla tulajdonos története 5 évvel ezelőttre nyúlik vissza, amikor a kisfia számára keresett megfelelő minőségű fényvédőt. Akárhogyan kutatott, sajnos nem talált olyan naptejet, amit jó szívvel kent volna a gyermekére. Ezért elhatározta, hogy ő készíti el a megfelelő krémet. Innen indult útjára a cég története. Autodidakta módon sajátította el az alapokat, majd egy kozmetikumkészítő iskola elvégzése után belevágott a különböző stiftek elkészítésébe egy vegyészcsapattal.

„Mindent saját kezűleg készítünk, így a műhelyünkből csak friss kozmetikumok kerülnek ki, melyek teljesen vegyi anyag- – mesterséges illatanyag, tartósítószer, SLS, parabén és színezék – mentesek, és élelmiszer tisztaságú összetevőkből állnak!”

Csilla nem csupán a natúrkozmetikumok minőségére, de a csomagolásukra és a formátumukra is rendkívül odafigyelt. Ezért döntött úgy, hogy a termékek nagy része stift formában lesz, így könnyebben elfér egy női táskában, bármikor használható és nem folyik ki. És amilyen fontos a belbecs, annyira helyezett nagy hangsúlyt a külcsínre is, ezért kerültek a termékek a biológiailag 7–12 hónap alatt lebomló és akár komposztálható kraft kartonba. Ez nemcsak nagymértékben olaj- és vízálló, de a dobozokon használt festékanyag is szójababbal készült. A habkrém mellett ajak-, szemkörnyék-, arc- és testápoló, balzsam, dezodor is készül náluk. És minden terméket el tudnak készíteni illóolaj- és illatanyag-mentesen is.

Bár még a vállalkozás nincs egyéves, már egy rangos díjat magáénak tudhat, ugyanis 2020-ban a Joy magazin Az év üzleti bravúrja különdíjat adományozta nekik.

 

Mentesség: pálmaolaj, parabén, tartósítószer, állatkísérlet

Elérhetőség: www.mixyournature.com

Facebook: Mix Your Nature

Instagram: @mixyournature