Kíméletesen is szupererős

Dual Power – Greenlife

A Fourth nevű disztribútort ismeri a szakma, mintegy 13 éve vannak jelen a magyar piacon. A kozmetikai, háztartásvegyi és élelmiszermárkákat forgalmazó cég ma már egész Közép-Európában kereskedik, Magyarországon 12 márka kizárólagos forgalmazójaként.

Ahogyan egykor nem volt kérdés, hogy a takarító- és tisztítószerek milyen anyagokból állnak és milyen hatással vannak a környezetünkre, ma már egyre nagyobb azon vásárlók száma, akik odafigyelnek arra, hogy olyan termékeket vásároljanak, amelyek minél kisebb terhelést rónak a környezetre. A vásárlói tudatossággal párhuzamosan a gyártók is egyértelműen ezt a tendenciát követik, a Dual Power márka is ezért hozta létre a Greenlife termékcsaládot, a zöld gondolkodás jegyében.
Olaszország élen jár a biotermékek előállításában, a fantasztikus biogazdálkodásaik mellett pedig az ipar felzárkózni látszik a környezettudatos gondolkodáshoz. Az olasz Dual Power – Greenlife is egy hivatalos, Európai Uniós “Ecolabel” tanúsítvánnyal rendelkező márka. Ezt a certifikációt azon márkák kapják meg, amelyek laboratóriumi tesztelésekkel bizonyítottan környezetbarát termékeket állítanak elő.
Sokakban mind a mai napig van egyfajta távolságtartás a környezetkímélő háztartási termékekkel kapcsolatban, mondván, biztosan kevésbé hatékonyak. A Dual Power termékek tisztítóerejét azonban tökéletesen sikerült leképezni a Greenlife termékcsaládban is. A takarításhoz és mosogatáshoz szükséges összes tisztítóeszköz elérhető a Greenlife címkén a zsíroldóktól az ablaktisztítókon át a mosogatószerekig – amelyekkel épp olyan könnyen és hatékonyan végezhetjük el a házimunkát, mint a hagyományos tisztítószerekkel.
A másik közismert vélekedés az ecolabel-termékekkel kapcsolatban, hogy jóval többe kerülnek. Ne felejtsük el, hogy ha a javasolt adagolással használjuk a termékeket, pénzt takaríthatunk meg, miközben legyen szó mosogatásról, kis- vagy nagytakarításról, minimálisra csökkenthetjük a környezetre rótt terhelést.
A zöld csomagolású Dual Power – Greenlife termékeket a DM drogériákban, a Metro áruházakban, valamint a Bijó és Mediline üzletekben, illetve ezek webshopjaiban vásárolhatjuk meg.
[mks_col]
[mks_one_third][/mks_one_third]
[mks_one_third][/mks_one_third]
[mks_one_third][/mks_one_third]
[/mks_col]
Weboldal: www.fourth.hu
Email: info@fourth.hu
Telefonszám: +36 1 430 17 00