Search
Close this search box.

Kitchen of Health

Az október vége óta két helyszínnel büszkélkedő Kitchen of Health egy Magyarországon és világszerte is páratlan kezdeményezés, amely az ősi táplálkozási szokásokat kombinálja a jelen konyha-technológiájával.Kitchen of Health

A Bocsi Viki nevével fémjelzett Kitchen of Health első étterme, a Dob utcai Bisztró 2017-ben nyílt meg azzal a céllal, hogy minőségi, tápanyagokban gazdag ételeken keresztül jobb életkörülményeket és egészséget biztosítson az erre nyitott vendégek számára. Viki célja a kezdetektől fogva egy nemzetközi gyorsétterem-hálózat létrehozása, amely nemcsak hozzájárul az emberek egészségéhez, hanem, ahol az emberek tisztán, egészségesen, gyorsan és örömmel tudnak enni.
Kitchen of Health
Az elsősorban street food-osabb, lazább vonalat képviselő Bisztró sikerére alapozva idén októberben megnyílt a “nagytestvér” Kitchen of Health Étterem is, ahol exkluzív környezetben, “éttermesebb” kiszolgálásban lehet részünk. Míg a Bisztróban 100%-ban lebomló papírdobozokban és papírpoharakban tálalják az ételeket, az Étteremben tányérban kapjuk a jobbnál jobb falatokat. Az új, Dohány utcai helyszín nemcsak családi vagy baráti összejövetelek színteréül tökéletes választás, hanem üzleti reggelik és ebédek lebonyolítására is kiváló. Emellett céges rendezvények, esküvők és születésnapok szervezését is vállalják 45-50 főig. A Bisztróhoz hasonlóan a felhasznált alapanyagok mindegyike itt is prémium kategóriájú, így az ételek magasabb árfekvésűek, azonban ezt kiegészítendő, mindennap kedvezményes menüt is kínálnak mindkét helyszínen. 
Kitchen of Health
A fogások sem a Bisztróban, sem az Étteremben nem tartalmaznak glutént, tejterméket, cukrot, adalékanyagokat, étolajat, kukoricát, szóját, disznóhúst, magas fruktóztartalmú gyümölcsöket és feldolgozott vagy előrecsomagolt alapanyagokat. A mentesen táplálkozók igazi Mekkája! Az étlapot tanulmányozva vagy a naponta frissülő napi menüt böngészve gyorsan rájövünk, hogy őseink valójában nem nélkülöztek és nekünk sem kell, hiszen a glutén-, tej- és cukormentes Kitchen of Health a hét minden napján várja azokat, akik nemcsak finomat, de egészégeset is ennének a belvárosban járva.
 
1072 Budapest, Dob utca 2. és 1074 Budapest, Dohány utca 63./b
+36 20 456 2449 és +36 70 676 3927
Facebook/KofHBisztro és Facebook/KofHBisztroDohany