Kókuszolajjal a friss leheletért

Bőrünk nap mint nap szorgalmasan dolgozik azért, hogy megóvja testünket azoktól a külső erőktől, amik gyengítik annak természetes védelmét. Azonban nemcsak ezen múlik, hogy minél kevesebb fertőzés és sérülés érjen minket, hanem mi is sokat tehetünk érte. Ezért nem mindegy, hogy mivel kényeztetjük bőrünket, és emiatt fontos, hogy egyre nagyobb figyelmet szenteljünk a tudatos testápolásnak. A paletta széles, ám a kókuszolaj biztosan az egyik jó választás lehet.

kókuszolaj
Kovács Dóri mert nagyot álmodni, amikor jónéhány évvel ezelőtt megalapította a Coconutoil Cosmetics márkát.
Saját kézzel írott receptjeim alapján készült 100% bio kozmetikumaimmal, károsanyagmentesen, a természet kincseivel igyekszem óvni, gyógyítani és ápolni azok bőrét, akik hozzám hasonlóan hisznek a természetes szépségben.”
Dóri egy Fülöp-szigeteki fair trade ültetvényről szerzi be az élet fájának gyümölcsét. Amíg kezdetben dezodorok és ajakápolók készültek az extra szűz, hidegen sajtolt kókuszolajból, addig mára már több mint 30 féle termék alapanyaga. Aki szeretné kipróbálni a biofogport, a különböző testvajakat vagy natúr kozmetikumokat, illetve arcápolókat, az itt kedvére válogathat.
kókuszolaj
Az álmos reggeleken a szájápolás rutinjából nem hiányozhat a szájvíz. A világ első ehető minőségű kozmetikumai közül a kókuszolajos szájvíz nemcsak a korai órákban segít, de bármikor felfrissíthetjük vele a leheletünket. Egyedülállóan alkoholmentes, vírusölő és antibakteriális hatásának köszönhetően segít megelőzni a különböző szájüregi betegségeket, a benne lévő borsmenta illóolaj pedig biztosítja az egész nap tartó kellemes leheletet. Könnyen adagolható a szórófejes kialakítás miatt, ráadásul még a csomagolása is környezetbarát.
A kókuszolaj egészségre gyakorolt pozitív hatását pedig már régóta nem kell bizonygatni! Szóval bátran koronázzuk meg a napunkat egy kis kókuszolajból készült termékkel.
 
Mentességek: BIO, vegán

Elérhetőség: coconutoilcosmetics.hu 

Facebook: Coconutoilcosmetics
Instagram: Coconutoilcosmetics
 

Kovács Dóri, a megálmodó