Komplex és természetes bőrápolás biokozmetikumokkal

Komplex és természetes bőrápolás biokozmetikumokkal

Milyen lenne, ha nemcsak mi élveznénk a nyarat, hanem a bőrünk is megkapná a neki kijáró, természetes ápolást? Ebben segíthetnek nagyon sokat most a BIOLA termékcsalád tagjai, amelyek kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaznak, adalékanyag-mentesek, ugyanakkor magas hatóanyag-tartalommal rendelkeznek, ezzel is garantálva a bőrszépítő hatást.

„Ne feledd, semmi oda nem illő anyagot, de minden fontos összetevőt beletettünk termékeinkbe, melyeket a tudomány biztonságával és a növények szépítő erejével alkotott meg Dr. Gyovai Viola – Neked!”

A BIOLA cégalapítója mindenképpen szeretett volna utánajárni, hogy milyen kockázatos anyagokkal terheljük a szervezetünket a bőrünkön keresztül. Ezért kezdett el foglalkozni a természetes kozmetikumok koronázatlan királynőjével, a biodinamikus biokozmetikumokkal, és életre hívta a BIOLA biokozmetikai termékcsaládot is.

A cég biodinamikus termékei a legkevesebb kémiailag módosított anyagot tartalmazó kozmetikumok, az alapanyagok főként biodinamikus termesztésből származó növények. Harmonikusan támogatják a bőr anyagcseréjét, és segítenek a test szintetikus vegyi anyagokkal történő terhelésének mérséklésében. A termékpalettájukon szerepelnek szakembereknek szánt EVERYOUNG COSMOS standard szerint tanúsított professzionális és lakossági termékek is. Az arcápolástól kezdve a hidratálásban, a babaápolás kapcsán, a borotválkozás után, a bőrregenerálás során is nagyszerű segítséget nyújtanak biokozmetikumaik. Van a termékek között anti-ageing hatóanyagokban rendkívül gazdag, ráncosodást késleltető krém, de bőrgyógyászatilag tesztelt ganodermás BIO babafürdető is, illetve olyan különleges szérum, amelynek egyik legfontosabb hatása, hogy óvja arcunkat a kékfény terheléstől.
Ezeket az egyedi termékeket diszkréten illatosítják a természetes illóolajok és növényi illóolajokból készített parfümök kis mennyiségével! Tégy egy próbát Te is velük, és a bőröd meghálálja a gondoskodást!

Biola természetes bőrápolás