Search
Close this search box.

La Delizia –  Kekszmentes élet nincs!

Térjünk a lényegre: almás-mandulá s, vilmoskörtés-mandulás, meggyes-mákos, kókuszos-áfonyás, kókuszos-csokis, szilvás-fahéjas, feketemeggyes-diós, kakaós, kakaós-narancsos, citromos-citromfüves, sós mogyorós, rumos-mazsolás – mindenkinek! Bizony, a  La Delizia azokra is gondolt egy tucat ízével, akik nem fogyaszthatnak tejterméket, glutént és cukrot. Paleo kekszeiket akár az új To Go természetesen lebomló, kukoricából készült, visszazárható csomagolásban is kérheted, hogy mindig legyen nálad egy falatka öröm, ha túl sok lenne a stressz.
La Delizia

Mikor kibontod, szagolj bele a dobozodba, és képzeld el, Oczella Péter milyen mennyei illatok közt tölti a napjait, amikor kiváló desszertjeiket készíti aranykezű cukrászaival egyszerű belvárosi manufaktúrájában. S a titok ebben az egyszerűségben rejlik! Minden morzsában benne vannak Péter gyermekkorának helyszínei: a bükkábrányi kényeztető nagymama süteményeinek varázsa, a régmúlt ízei a noszvalyi lekvárokkal. Igaz, Matyóföldön akkortájt linzert majszoltak a gyerekek, hisz hazánkba Péterék hozták be a prémium minőségű kekszeket.
La Delizia
Ami viszont nem változott, hogy a tortákhoz, macaronokhoz, pohárdesszertekhez és kekszekhez a mesterek két kezüket, kistermelőktől származó, válogatott alapanyagokat és lelkük édes érzéseit használják csupán. Ebben a műhelyben nem találsz adalékanyagokat, színezékeket vagy ízfokozókat, és nem találsz két egyforma kekszet sem, hisz minden darabot kézzel gyúrnak, formáznak, nyújtanak. Akárcsak te tennéd otthon. S, ha tennéd, kövesd Facebook oldalukat, ahol informálódhatsz keksz- és macaronkészítő workshopjaikról is! 

La Delizia

Azt, hogy a kézzel készített édességeknek nem csak az állaga és varázsa, hanem a minősége is más, nem csak Péter hiszi, hanem mindazon cégek is, akik a La Delizia díszdobozos, egyedi kérésre gyártott termékeit választják évről évre karácsonyi ajándékul. Persze nemcsak a Gundel étterem, a reptér és az Országház számára készülnek ezek a különlegességek, hanem akár te is választhatod a változatos és isteni édességeket, mert kérésre szinte bármelyiket mentes variációkban is megkaphatod!