Las Vegan’s – Vegán hamburger mennyország 

A vegánság vagy növényi alapú étrend amellett, hogy az állatok és a környezet védelméről is szól, bizonyítottan segít a krónikus betegségek legyőzésében. Az pedig csak hab a tortán, hogy Budapesten már négy helyen is betérhetünk a Las Vegan’s gyorséttermeibe, ahol nem csak finom, hanem egészséges vegán ételekkel űzhetjük el az éhségünket. 

Las Vegan’s
Papp Péter 5 évvel ezelőtt vágott bele a vegetáriánus – vegán vendéglátásba, és 2017 óta csak a Las Vegan’s fejlesztésére és terjeszkedésére fókuszál. A Las Vegan’s úttörő volt a magyar vegán éttermek között, ugyanis Péter szinte elsőként nyitotta meg vegán hamburgerezőjét, aminek egy minden igényt kielégítő food truck adott otthont a Kazinczy utcai Karavánban. Azóta már az Allee Street Food sétányán, a Dob utcai Vegan Gardenben és a Corvin Pláza éttermei között is megtaláljátok az ínycsiklandó finomságokat. 
Las Vegan’s
Fontos kiemelni, hogy nem minden egészséges, ami vegán. De a Las Vegan’s ebben is törekszik élen járni, mivel a menü fejlesztésében Magyarvári Szilvi (Béke a tányéron) dietetikus segített, hogy biztosan olyan összetételűek legyenek az ételek, melyek tápanyagban is gazdagok és ízletesek. Az üzemben pontos receptúra szerint készülnek a zöldséges fasírtok, amiket végül gőzben párolva sütnek, hogy azok még szaftosabbak maradjanak. A vegán hamburgereket kérheted gomba-, cukkini-, vagy répafasírttal, vagy sült szejtánnal, amit egy rostlapon sütnek készre, így minimalizálva az olaj felhasználást. A zamatos burgerek mellett sült krumplit, nuggetseket is készítenek. Egyelőre csak a Corvin Plázában lehet a mexikói fogások közül választani: a klasszikus burrito, chimichanga és quesadilla mellett feketebab salátát is kérhettek. Végül pedig jól fog esni egy isteni smoothie. 
Las Vegan’s
Az idei év legnagyobb dobása pedig a Las Vegan’s étterem, amit a buli negyed közepén lévő Kazinczy utcában találtok majd meg november végétől, így mondhatjuk, hogy Péter visszatért oda, ahonnan indult a vegán hamburgerző története. A hamburgerek mellett mexikói ételekkel, pizzákkal és nyers-vegán sütikkel várnak mindenkit, aki szeretne valóban finomat enni!