Lassítsuk le az öregedést!

Natessence

Létezik örök élet? Nos, a válaszom az, hogy sajnos nem. De van valami, amivel le tudjuk lassítani a korosodás folyamatát.

A Natessence neve sokak számára ismerősen csenghet, náluk mutattuk be korábban a liofilizálást, vagyis más néven fagyasztva szárítást és víztelenítési eljárást, amely segítségével megőrzik a gyümölcsök és zöldségek magas vitamintartalmát, beltartalmi értékeit, ízeit. Illetve ők alkalmazzák az ún. szuperkritikus extrakciót, ami egy olyan tiszta és hatékony módja a kivonatok készítésének, ami megőrzi a növények természetes tulajdonságait. Most pedig egy olyan terméket fejlesztettek ki, ami sejtfiatalító hatásának köszönhetően lassítja az öregedést.

De lássuk, hogy miről is van szó pontosan!
Legújabb termékük legfontosabb alapanyaga a resveratrol, ami a szőlőben és a vörösborban megtalálható jótékony hatású, antioxidáns molekula, amelyet, ha folyamatosan használunk, segít megőrizni az ereink rugalmasságát, illetve megvéd a magas koleszterin káros hatásaitól, sőt csökkentheti a szív vérkeringési zavarainak előfordulási esélyeit. Ezenkívül kiemelkedő anti-aging (öregedéslassító) tulajdonsággal rendelkezik, vagyis hozzájárul a sejtszintű fiatalság megőrzéséhez. Sőt, fokozza a szervezet természetes kollagénszintézisét (ízületek, bőr, erek), és beindítja az öregedés ellen ható géneket. Ezt a fontos esszenciát is szuperkritikus extrakcióval nyerik ki, ezután kapszulákba töltik, és kizárólag természetes vivőanyagokkal, vagyis bio liofilizált gyümölcs- és zöldségporokkal elegyítik.

A Trans-resveratrolt az EU nemrégiben új élelmiszerré nyilvánította, sőt meghatározta a napi dózisát is. A hosszú klinikai vizsgálatok pedig bebizonyították, hogy a kizárólag természetes, nagy tisztaságú és nagy koncentrációjú kivonat sejtfiatalító hatással rendelkezik. Érdemes kipróbálni ezt a forradalmian új kapszulát, amivel lehet, hogy nem kapunk örök életet, de az biztos, hogy lassítjuk az öregedésünket!


További információkért látogass el a webshopba!

Natessence resveratrol