Lötyögő felkar? Van megoldás!

Sok nő szeretne megszabadulni a lötyögő felkartól, az úgynevezett „integető izomtól”, és van is rá egy remek módszer.


A nem megfelelő táplálkozás és a mozgásszegény életmód mellett, az „integetőizom” kialakulásának egyik oka, hogy míg a hétköznapokban a bicepszünket (karhajlító izom) viszonylag sokat használjuk, a tricepszünket szinte alig éri terhelés. Ráadásul, ahogy öregszünk, a bőr rugalmas rostjainak száma is fokozatosan csökken, a bőr alatti kötőszövet pedig megnyúlik, és a bőrünk megereszkedik.
Azonban nem csak esztétikai okok miatt érdemes többet foglalkozni a tricepszünk és persze a bicepszünk edzésével. A hétköznapokban is sokat segít, ha a karunkon is van egy kis izom, hiszen így könnyebben tudod felemelni a gyereket, és a boltból is könnyebb lesz hazavinni a szatyrokat. A tricepsz, azaz a háromfejű karizom fő feladata a kar feszítése. Ha leülünk egy fotelba, gyakorta a karunkkal támasztjuk meg magunkat. Ilyenkor is a tricepsz működik: fékező hatást gyakorol.
Mindezt télen, a vastag ruha alatt jól el lehet rejteni, de pólóban már kellemetlen lehet. A fekvőtámasz különböző variációi – a térdtámaszos, a hagyományos, illetve a szűk kéztartással végzett fekvőtámasz -, valamint a tolódzkodás padon kiváló módszerek az integető karizmok eltüntetésére.
Ha azonban gyors változást szeretnénk, az edzést egészítsük ki lökéshullám terápiával. A készülék stimulálja a bőr alatti szöveteket, javítja a vérkeringést, és beindítja a szövetek öngyógyító, regeneráló folyamatait. Ha a nyirokcsomók irányába végezzük a kezelést, akkor érhetünk el igazán látványos hatást.
Az Endo Plus Service Kft legújabb családtagja a www.terapiashop.hu, mely az otthoni terápiás készülékeink számára kialakított webshop. Magyarországon, egyedülálló módon már azoknak is segítséget nyújtanak, akik az otthoni gyógyulást választják, akár kényelmi funkció miatt, akár azért, mert sérülésük vagy betegségük nem teszi lehetővé a folyamatos mászkálást.
FLEXIBILIS ENDOSZKÓPOK SZERVIZELÉSE – ORVOSI ANYAGOK KERESKEDELME – LÖKÉSHULLÁM TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – FÁJDALOMTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – OTTHONI TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK WEBÁRUHÁZA – HASZNÁLT ORVOSI ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE
TERAPIASHOP.HU