Maci kávé mindenkinek!

Maci kávé

Ha visszagondolunk a gyermekkorunkra, mindnyájan elmondhatjuk, hogy nagy Macikávé-fogyasztók voltunk. Aztán a legtöbben átszoktunk a felnőtt kávéra, de a gyerekkori cikória tejeskávé emléke örökre megmarad.

Kevesen tudják, hogy a pótkávé anno a II. világháború után fellépő élelmiszerhiány idején lépett színre, pótolva a kávéhiányt. Aki nem szeretne koffeint vinni a szervezetébe, de nem tud lemondani a kávéról, azok számára jó hír, hogy a Multicikória Kft. továbbra is szorgalmasan gyártja a Maci kávékat, ráadásul már felnőttek számára is készítenek pótkávét.

Az évtizedek óta ismert tradicionális pótkávék (Cikória, Katáng, Maláta, Családi, Zamat) őrölt formában megvásárolhatóak, és filteres kávéfőzőben elkészíthetőek. A Cicobello VEGAN, instant termékcsalád tagjai a kókusztejporral készült 3 az 1-ben (laktóz- és tejfehérjementes), a karamellás és a csokoládés pótkávék, aki pedig a tiszta gabonakávé ízét szeretné élvezni, azok válasszák a Cicobello Chicory vagy a Classic terméket. Amellett, hogy ezek a pótkávék koffeinmentesek, rendkívül sok jótékony hatással bírnak. Gazdag gabonatartalmuknak köszönhetően nagyban segítik az emésztést, illetve gyulladáscsökkentő hatással bírnak. Ezenkívül – K-, A- és C-vitamin-tartalmuknak köszönhetően az immunrendszert is erősítik. Tudományos kutatások támasztják alá, hogy a cikória jótékonyan hat a vastagbél mikroflórájának élettani szerepére és egészséges összetételére, az ásványi anyagok felvételére, az immunfunkciókra, a zsír- és szénhidrát-anyagcserére. Sőt inulin- és pektintartalma kedvezően hat a bélflórára, és a leveleiben található flavonoidok a tartós fogyásban nyújtanak segítséget.

Aki pedig mégsem tud vagy akar lemondani a koffeinről, az babkávéval keverve is fogyaszthatja a pótkávé-különlegességeket. A közelgő ünnep alkalmával a Multi-Cikória Kft. egy különleges árengedménnyel szeretné megajándékozni azon kedves vásárlóit, akik november 22. és december 26. között rendelnek a cég webshopjából.

Multicikória termékcsalád