MAG-unkból a legjobb

MAG-unkból a legjobb - Green Wave mag

Egy-egy kellemes esti filmnézés alkalmával, vagy egy-egy szurkolás során az ember szívesen fogyaszt egy kis tökmagot. Az egyetlen hátránya ennek a ropogtatnivalónak, hogy a héjával meg kell küzdenünk. De ennek vége. Ugyanis a Green Wave mag a héj nélküli tökmag termékcsaládjával tört be a köztudatba, és olyan minőségi termékeket hozott létre, amelyeknek életútját a vetéstől a betakarításon keresztül, a tisztítási folyamatokon, ellenőrzésen, a csomagoláson át a vásárlóig nyomon követik.

Azontúl, hogy egy ízletes finomságról van szó, fogyasztása kiváló lehet közösségi programokon vagy akár stresszlevezetés gyanánt, és a magjában található számos vitaminnak és ásványi anyagnak köszönhetően egészségünkre is jótékony hatással bír. Nem kell hámozni, azonnal fogyasztható. A héja híján albrand névre hallgató tökmagokból 6 fajtát is kínálnak: van natúr, ami főként péksüteményekbe, sós desszertekbe ajánlott, de van náluk pirított sós is, ami kiváló kísérője lehet egy krémlevesnek, snackként is fogyasztható, de kiváló társ lehet egy pohár bor mellé is.

A pirított sósból van még bazsalikomos és chilis is, amelyek különleges fűszeres ízüknek köszönhetően szinte mindennel remekül harmonizálnak. Akinek viszont túl sok a fűszeresség, azok számára készítették el a pirított, sótlan verziót, ami kisebb és nagyobb tökmagoknak egyaránt jó választás lehet. És kiválóan beilleszthető az egészségtudatos táplálkozásba. Igazi ínyencségnek számít a pirított, őrölt tökmagjuk, ami nagyszerű húsok kérgezésére vagy főzelékek és mártások sűrítésére. De felhasználásuknak csak a képzelet szabhat határt.

A vállalkozás által megtermelt magok frissen kerülnek egy légmentesen zárt, rendkívül elegáns, visszazárható dobozba, amely alkalmassá teszi, hogy abból közvetlenül fogyasztható, szervírozható legyen. A termékek szállodákban és különböző vendéglátóegységekben, street foodokban, kávézókban, bioboltokban, termelői webáruházakban is megtalálhatóak.

Ropogtasd Te is!

MAG-unkból a legjobb - Green Wave mag