Search
Close this search box.

Magas tápanyagbevitel teljes értékű élelmiszerrel… mert csíráztatva jobb!

Mindenki kipróbálta már a csíráztatást, amikor a vizes vattára babot raktunk és vártuk, hogy pár nap múlva megláthassuk, hogyan válik növénnyé. Az igazi csoda azonban a mag belsejében történik, mivel ennek során aktiválódnak a tápanyagok. Lebomlanak az emésztést gátló anyagok, és így, amikor megesszük, könnyebben felszívódnak. Ezért ahhoz, hogy a szervezetünk értékes tápanyagként hasznosítsa az általunk elfogyasztott magokat, csíráztatásra van szükség. Így készülnek a Living Foods termékei.

csíráztat
Csíráztatás során a magban lezajló biokémiai folyamatokat egy kíméletes eljárással 40 fokos alacsony hőmérsékleten speciális technológiával megszárítják. Ennek hatására leáll a növény növekedése, de a legmagasabb szinten stabilizálódnak az élettani folyamatok és az enzimaktivitás, a magas tápanyag- és vitamintartalom pedig „konzerválódik” a magban. Így válik a csíráztatott alapanyag aktív vitamin- és tápanyagforrássá. Ebben a pillanatban a mag egy komplex tápanyag: lassan felszívódó szénhidrát, fehérje, olajok és rostok alkotják, amik maximális hasznosulással épülnek be szervezetünkbe.
csíráztat
A magnak minden része felhasználásra kerül. Karakterüktől függően olajat, lisztet készítenek, egyes termékekhez fermentálják, vagy funkcionális élelmiszerek és italok alapanyagai lesznek. A shake-ek kedvelői jelenleg 3 féle italpor közül választhatnak. A barna rizs alapú diétás, a kender protein sport és a fermentált rost mix shake amellett, hogy rendkívül egészséges, még finom is. Salátákhoz választhatunk a kiegyensúlyozott kender, a magas E-vitamin-tartalmú, Omega-3 zsírsavban gazdag Lenmag, valamint a len, napraforgó és búzafű hármasából készült Cuvée olajok közül.
A Living Foods termékei a bennük található vitaminoknak, cinknek, szelénnek, réznek köszönhetően nagyban hozzájárulnak emésztésünk és szervezetünk kiegyensúlyozott működéséhez, támogatva ezzel az immunrendszerünket is.

Living Foods! Élettel tele ételek.

 
Mentesség: nyers, vegán, BIO
Elérhetőség: livingfoods.hu
Facebook: Living Foods
Instagram: Living Foods