Mámorítóan finom Crème Brûlée

Mámorítóan finom Crème Brûlée Posta Renitől! Nem csak mutatós, de paleo, cukor-, glutén- és tejmentes is!
Crème Brûlée

  ✔️PALEO ✔️CUKOR-, ✔️GLUTÉN-, ✔️TEJMENTES 

Elkészítési idő: 50 perc

Hozzávalók 4 adaghoz:
Elkészítés:
  1. Forrald fel a kókusztejet a reszelt narancshéjjal, majd hűtsd le kb. 70 fokosra.
  2. A tojássárgáját keverd össze az eritrittel. Vízgőz felett add hozzá a kihűtött kókusztejet, keverd össze alaposan.
  3. Tegyél félre 1 dl krémet, a többit öntsd 4 hőálló szufléformába, és ültesd egy háromnegyedéig vízzel töltött sütőedénybe.
  4. A félretett krémmel turmixold össze a fügét, ez kerül majd a tetejére, mint karamell helyettesítő réteg.
  5. 150 fokra előmelegített sütőben 30 percig süsd a pohárkrémeket.
  6. Majd vedd ki és oszlasd el négyfelé a fügés krémet a tetején, tedd vissza a sütőbe további 5 percre.
  7. Tálalhatod frissen, melegen, de kihűtve még finomabb.

Posta Reni

cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője