MARNYS – Vitaminokról folyékonyan!

Javában benne vagyunk a téli megfázós-influenzás időszakban, amikor a tévé ontja a vitamin reklámokat, úton-útfélen plakátok hívják fel a figyelmet, hogy mi lenne a legjobb számunkra. De ki tudja ebben az óriási tabletta dömpingben, hogy melyik vitamin az, ami valóban jól hasznosul, felszívódik, és még glutén- és laktózmentes is?  

Függetlenül attól, hogy ki mennyire jártas a vitaminok világában, minden bizonnyal a folyékony vitaminok már sokak figyelmét felkeltették, amikor is a polcokon roskadozó választékkal találták magukat szemben. Hazánkban a MARNYS® hozta el a természetes alapú, folyékony vitaminok széles választékát. A spanyol székhelyű MARTINEZ NIETO 50(!) éve elkötelezett híve a természetes alapanyagokból készült termékeknek. A MARNYS® termékei GMO mentesek, nem tartalmaznak laktóz-, és gluténszármazékokat, sőt vegán termék is van a kínálatban.

A folyékony vitaminok rendkívül kényelmesen fogyaszthatók, egyszerűen lenyelhetők – különösen a gyermekek és az idősek esetében – és nagyon finomak is, anélkül, hogy tele lennének hozzáadott cukorral. Mi több, a folyékony vitaminok sokak számára könnyebben is emészthetők, mint egy kemény tabletta. Így egyszerűbb és gyorsabb felszívódásuk, jobb a biológiai hasznosulásuk. Nagyon fontos körülmény, hogy a folyékony formulák felszívódási aránya meghaladja a tablettákét. A folyékony vitaminok felszívódási aránya akár 90 % feletti.

A gyors és hatékony felszívódás a folyékony vitaminok egyik nagy előnye. Mivel eleve oldott állapotban vannak, nem veszik túlzottan igénybe a szervezetet a vitaminok lebontásában. A MARNYS termékek között találunk gyermek és felnőtt immunerősítéshez szükséges étrend-kiegészítőt vitaminokkal, méhpempővel, proplisszal vagy épp homoktövissel kiegészítve, de van olívaolajban oldott D-vitamin K2-vel, sőt a sportolókra is gondol a MARNYS a magnézium és L-Carnitine termékeivel.

mentesség: gluténmentes, laktózmentes

Weboldal: www.marnys.hu
Facebook: /MarnysHungary.klub
E-mail: info@aerosoft.hu