Search
Close this search box.

Méhészeti ampullával a gyermekek egészségéért

A nyár alatt sem szabad megfeledkeznünk immunrendszerünk támogatásáról. Ebben nyújthatnak nagy segítséget a különböző méhészeti termékek. Ismerjük meg, hogy az Apiland Erdély domb- és hegyvidékeiről származó méhészeti termékei hogyan tudnak segíteni egészségünk megőrzésében legújabb készítményükkel, amit kifejezetten gyermekek számára fejlesztettek ki!

Apiland
A gyermekek növekedése egy dinamikus folyamat, mely során a szervezet állandó pszicho-intellektuális és fizikai változáson megy keresztül. A növekedés folyamatában a szervezet optimális fejlődésének kulcsa az egészséges táplálkozás. A kisgyermekeknek optimális ásványi anyag-, vitamin- és más alapvető tápanyagra van szükségük, hogy megfelelően és harmonikusan fejlődjenek. Ezeket a tápanyagokat nehéz megszerezni csupán az ételekből, ezért a kicsiknek is szükségük van étrend-kiegészítőkre. A gyermekek táplálkozási igényeit szem előtt tartva alkották meg a Gyerkőc ampullát, ami a kicsik memóriájának, immunitásának és vitalitásának szövetségese lehet. 
Apiland
Az ásványi anyagokban, vitaminokban, nyomelemekben, aminosavakban, lipidekben és esszenciális zsírsavakban gazdag természetes koktélt a növésben lévő gyermekek igényei alapján hozták létre. A tiszta méhpempő, a nyers méz, a nyers virágpor, a propolisz optimális keveréke egy kis narancslésűrítménnyel kiegészítve valódi öröm a gyermekek számára, és egyben tökéletes segítség egészséges fejlődésükhöz. Emellett a csomagolása is rendkívül vonzó, a kis műanyag ampulla könnyen szállítható, kibontható és fogyasztható, míg a doboz dizájnja könnyen felismerhetővé és népszerűvé teszi a gyerekek számára ezt a terméket. Így válik a Gyerkőc ampulla fogyasztása a nap egyik boldog és egészséges pillanatává.

Ha pedig most szeretnénk tesztelni a Gyerkőc ampulla jótékony hatásait, akkor egyúttal egy szorgos méhecske társasjáték büszke tulajdonosai is leszünk.


Mentesség: nyers, bio, gluténmentes, laktózmentes

Elérhetőségek:

Weboldal: www.apiland.hu
Facebook: /apiland.hu
Telefonszám: 061 848 0339