Mentes pékáru kompromisszumok nélkül

Az idén hároméves Tibidabonál a glutén- és laktózmentes, szénhidrátcsökkentett péktermékek készítésekor nem kevesebb a cél, mint hogy kiváló alapanyagokra támaszkodva a hagyományos péksütemények rajongóit is elvarázsolják. A termékek különlegessége az összetétel: a márka nemet mondott a rizs, kukorica, burgonya alapanyagokra, valamint a hozzáadott répacukorra, sőt a szukralózra is. Helyettük főleg hajdina-, köles-, bambuszrost- és útifűmaghéjlisztet, keményítők közül kizárólag tápiókát, édesítőnek egyedül természetes paleo gyümölcskivonatot használnak.

Az elmúlt évben sokat tettek azért, hogy a minőségi, mentes péktermékek mindenki számára elérhetők legyenek. A tibidabo.hu webshopból országos kiszállítással rendelhetünk, a fagyasztott By Me termékeknek hála pedig az otthon elkészített, frissen sült pékáruk illatát sem kell nélkülöznünk. Személyesen a budapesti Dohány utcában található pékségben várnak minket – a mennyei péksüteményeken túl izgalmas specialty kávékülönlegességekkel.

TIBIDABO_

A több tucat édes és sós péksütemény, kenyerek és kiflik, pizzalapok készítése során olyan minőségi alapanyagokkal dolgoznak, amelyek értékes tulajdonságaik miatt tökéletesen beilleszthetőek a kiegyensúlyozott, vagy akár érzékenység, allergia miatti speciális étrendbe.
A minőségi összetevők garantálják, hogy a Tibidabo finomságainak makrotápértékei kiemelkedőek, szénhidrátban alacsonyak, de értékes rostokban gazdagok – miközben ízben és állagban megszólalásig hasonlítanak a hagyományos péksüteményekhez.

A paleo bagel és a fitt kifli – melyek a vásárlók kedvencei közé tartoznak – saját kategóriájában igazi sztár: szénhidráttartalmuk annyira alacsony, hogy keto diétát folytatók és cukorbetegek – a szénhidráttartalom figyelembevételével – is nyugodtan fogyaszthatják. A Tibidabo kakaós csiga alacsony kalóriatartalma és mennyei íze miatt bűntudatmentes édességnek elsőrangú, míg a pao, a sajtos csoda kiváló alternatívája mindannyiunk kedvencének, a pogácsának.