Mentesen is tökéletes karácsony!

Aldi mentes termékek

Az ünnepi időszakban, karácsony közeledtével a szokottnál is nagyobb figyelmet szentelünk az asztali örömöknek. A hétköznapok rohanása és a hétvégi családi ebédek rutinja után itt az ideje a különlegességeknek, a tradicionális ünnepi fogásoknak, amelyeket szerencsére ma már könnyedén elkészíthetünk mentes formában is. Az ALDI ugyanis mindenkire figyel, kiváló minőségű és ár-érték arányú mentes termékei tökéletes alternatívát kínálnak az ételintoleranciával élők, a vegánok és a vegetáriánusok számára. Az ALDI folyamatosan bővíti mentes termékportfólióját, és saját márkás termékei évek óta sikeresnek bizonyulnak a Mentes-M versenyen is, ahol idén az áruházlánc öt terméke bizonyult kategóriájában a legjobbnak. Az ALDI az ünnepi időszakban nemcsak egyre szélesedő állandó mentes kínálatával várja vásárlóit, hanem olyan szezonális termékekkel is, amelyek hozzájárulnak az ünnep, az ünnepi asztal teljességéhez.

Ünnepi mentes sütemények az ALDI-ban

Az ALDI karácsonykor is minden vásárlójára kiemelt figyelmet fordít. Egyre gazdagodó állandó mentes termékválasztéka mellett, szezonális kínálatában most megtalálható az ARANYCIPÓ Gluténmentes kalács, és 2021. december 16-tól a készlet erejéig elérhető az ÉDES ÍZEK-ENJOY FREE! Gluténmentes tekercs is.
A glutén- és laktózmentes étrendet követők biztonsággal fogyaszthatják az ARANYCIPÓ Gluténmentes kalácsot, amely kétféle ízesítésben, mákos, illetve diós változatban érhető el. A töltelékben gazdag kalács kitűnő választás a különféle meleg italok mellé, különösen reggelire vagy tízóraira.
Az ovo- és laktovegetáriánusok számára is ideális ÉDES ÍZEK-ENJOY FREE! Gluténmentes tekercs szintén kétféle, diós és mákos ízesítésben kapható. A tejet és tojást tartalmazó omlós sütemény nemcsak az ünnepi desszertkínálat részeként, de reggelire vagy uzsonnára is kínálható.
A karácsonyi mentes süteményeket keresse az ALDI üzleteiben!

Aldi gluténmentes tekercs