Mézes fenyőrügy sziruppal az egészségért

Nátha, influenza? Az csak keveseknek jut eszébe, hogy ne a gyógyszeres dobozba nyúljanak először, hanem kipróbálják, hogy hogyan segíthet az erdő egyik leggyakoribb lakója, a luc-, a törpe és az erdei fenyő halványzöld friss hajtásaival a gyógyulásban.

fenyőrügy
A három gyermekes Somogyi Tünde is hosszú antibiotikum-kúrák sorozata után talált rá a fenyőrügy szirupra, amit akkor Erdélyben tudott beszerezni. Azután eltelt néhány év, és immáron 6 éve már, hogy Tünde – a marosvásárhelyi Bioeel magyarországi munkatársaként – gondoskodik arról, hogy idehaza is megismerjék a gyermekek és a felnőttek is ezt a természetes csodaszert.
A fenyőrügy jótékony hatása a benne lévő nyomelemeknek, ásványi anyagoknak, karotinoidoknak és a C-, B- és K-vitaminnak köszönhető. Nagyon hatékonyan használható a náthás és influenzás időszakban megelőzésként, valamint remek immunerősítő. A fenyőrügy hozzájárul a légzőszervek egészségének fenntartásához.

Étrend-kiegészítőként a szirup 3 éves kortól adható a gyerekeknek.

De nemcsak így gondol a gyerekekre a Bioeel. „Több méhecske – kevesebb náthás orrocska!” Ezzel a felkiáltással indították útjára immár másodszor a Méhecskebarát Programot. A pályázat lejártakor a kiírt feltételeket teljesítő legeredményesebb 5 óvoda 1-1 méhecskebarát virágoskertet kap a Bioeeltől, mellyel virágos és zöldnövényes területeiket növelhetik.
A 100%-ban természetes összetevőkből készült fenyőrügy szirup csupán az erdélyi méhészetek mézéből és a hegyvidékeken termő fenyőrügy kivonatából készül tartósítószer, színezékek és adalékanyagok hozzáadása nélkül. A Bioeel fenyőrügy sziruppal pedig nemcsak a méhecskék, de mi is fellélegezhetünk!

Elérhetőségek:

www.bioeel.hu
www.fenyorugy.hu
Facebook: Bioeel