ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT LEGÚJABB HÍREINKRŐL!

Iratkozz fel levelezőlistánkra, így elsőként fogsz értesülni eseményeinkről, akciónkról és egyéb érdekességekről!

Adatkezelési tájékoztató


Főoldal Magazin

Miért egyél nyers céklát PONT MA…?

Sokatok számára már biztosan nem újdonság, de aki még nem evett NYERSEN céklát, feltétlenül próbálja ki! Valódi energia-újratöltés, és emellett nagyon finom!

Nézzük, mit is tud! És miért jó, ha nyersen fogyasztjuk? 
  • Elsőrangú immunerősítő, és gátolja a sejtek oxidációját – azaz többek között segít megőrizni a fiatalságodat.
  • Káliumban, kalciumban, foszforban, vasban, nátriumban, kénben és az antioxidáns tulajdonságú A-, B-, illetve C-vitaminban gazdag összetétele miatt a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a rák természetes távoltartója.
  • Magas folsavtartalma és sejtregeneráló hatása a testi-szellemi energiahiányban szenvedőknek és a daganatos betegeknek gyógyír.
  • Növeli a koncentrálóképességet, emellett a depresszív érzések leküzdésében is segít.

Pont a mai napra tökéletes 🙂 És az őszi-téli szezonban végig érdemes fogyasztanod – elsősorban nyersen, mert így több egészséget veszel magadhoz belőle. Ha eddig főzve, párolva, sütve fogyasztottad, itt az idő újítani. Segítek ebben is.

 

RECEPT TIPPEM NEKED:
  • Próbáld ki a kedvenc céklás receptemet. KATT IDE!

 

Posta Reni

cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője

Leave a Comment