Miért együnk nyers céklát?

Sokatok számára már biztosan nem újdonság, de aki még nem evett NYERSEN céklát, feltétlenül próbálja ki! Valódi energia-újratöltés, és emellett nagyon finom!

cékla

Nézzük, mit is tud! És miért jó, ha nyersen fogyasztjuk? 
  • Elsőrangú immunerősítő, és gátolja a sejtek oxidációját – azaz többek között segít megőrizni a fiatalságodat.
  • Káliumban, kalciumban, foszforban, vasban, nátriumban, kénben és az antioxidáns tulajdonságú A-, B-, illetve C-vitaminban gazdag összetétele miatt a szív- és érrendszeri megbetegedések, valamint a rák természetes távoltartója.
  • Magas folsavtartalma és sejtregeneráló hatása a testi-szellemi energiahiányban szenvedőknek és a daganatos betegeknek gyógyír.
  • Növeli a koncentrálóképességet, emellett a depresszív érzések leküzdésében is segít.

Pont a mai napra tökéletes 🙂 És az őszi-téli szezonban végig érdemes fogyasztanod – elsősorban nyersen, mert így több egészséget veszel magadhoz belőle. Ha eddig főzve, párolva, sütve fogyasztottad, itt az idő újítani. Segítek ebben is.
 

RECEPT TIPPEM NEKED:
  • Próbáld ki a kedvenc céklás receptemet. KATT IDE!

 

Posta Reni

cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője