Miért válaszd a Vegital növényi italkészítőt?

Laktóz- vagy tejfehérje érzékeny vagy? Vagy csak szeretnéd az állati tejet valami nagyon finom itallal helyettesíteni? Érdekel a növényi italkészítés? Szívesen elsajátítanál új recepteket? Már régóta érdekel, hogy mi a különbség egyes növényi italkészítők között? Mindenre megtalálod a választ a Vegitalnál!

Manapság egyre többször figyelhetünk fel arra a környezetünkben, hogy valaki ételintoleranciával küzd. Ezek közül is az egyik legkiemelkedőbb a laktóz- és a tejfehérje érzékenység, amely egyre több embert érint. Ma már a szakemberek, kutatók is sokszor nyilatkoznak a tej- és a tejtermékek szervezetünkre gyakorolt negatív hatásairól. Sokan egészségtudatos étrendjük kapcsán hagynak fel a tej fogyasztásával, viszont szeretnék valamivel pótolni, mint önálló italt, és főzési, sütési alapanyagot. Mint az tudjuk, ma már rengeteg bolti növényi alapú tejhelyettesítővel találkozhatunk az áruházak polcain: tejek, sajtok, tejszínek, különböző krémek és még sorolhatnánk. Sajnos ezek a termékek sokszor nagyon drágák és gyakran tartalmaznak olyan hozzáadott adalékanyagokat, amelyek nem felelnek meg az elvárásainknak.
A Vegital növényi italkészítő készülékeivel otthon, egészen egyszerűen készítheted el a vágyott tejhelyettesítő italt, az erjesztő (fermentáló) készülékkel tejmentes joghurtot, kefirt és tejfölt állíthatsz elő nagyon rövid idő alatt.
Miért válaszd a Vegital növényi italkészítőt?

  • Gyors, egyszerű, kényelmes: csak minden alapanyagot dobj a készülék tartályába, öntsd fel vízzel a megadott jelig, válaszd ki az adott programot, majd szűrd le az italt
  • A házi készítésű ételek és italok nem csak olcsóbbak, de egészségesebbek is a tejes változatnál
  • Beltartalmukat, ízvilágukat magad szabályozhatod, ízlésednek és egészségi állapotodnak megfelelően

A tejmentes élettel kapcsolatban nagy segítségedre lehet, az ez év júniusában megjelent, Halászi Ildikó „Te(l)jes élet tej nélkül” című kézi könyve is, amely nem csak recepteket, gyakorlati tanácsokat, ötleteket ad az olvasónak, de sorra veszi a felhasználható alapanyagokat, segédanyagokat is. Megtudhatod a könyvből, hogyan állapíthatod meg akár magad is, hogy a tej mely alkotóira vagy érzékeny. Ezzel a könyvvel felfegyverkezve már senkinek sem okozhat gondot fantasztikus – a még oly kritikus gyermekek elismerését is kiváltó – finomságokhoz jutni azok számára, akik nem tudnak, vagy nem akarnak tejet fogyasztani, de egyszerűen, költségkímélően szeretnék azt pótolni.
Tudjuk, ez így jól hangzik, de vajon milyen ízük lehet ezeknek az italoknak, ételeknek?
A részleteket megtudhatod Vegital YouTube csatornáján, ahol rengeteg videót találsz a növényi italkészítésről!
Weboldal: www.vegital.hu
YouTube: Vegital
Telefonszám: + 36 70 777 9220