Mikrozöldekkel az egészségért – otthon termesztve, kert nélkül

Jó lenne, ha folyamatosan elérhetőek lennének számodra a friss, ízletes, vegyszermentes, vitamindús zöldek, még akkor is, ha nincs kerted? Növessz mikrozöldeket az ablakpárkányodon vagy erkélyeden egész évben! 

mikrozöldekkel
A mikrozöldek vitaminokban, ásványi anyagokban, bioaktív vegyületekben és antioxidánsokban kimagaslóan gazdag fiatal növényi hajtások, amiket 10-14 nap alatt bárki megnöveszthet magának. Sok fajta zöldségféléből (pl. brokkoli, zöldborsó, fodros kel, retek stb.) és fűszernövényekből (pl.petrezselyem,, koriander) növeszthetőek, ráadásul koncentráltan tartalmazzák a fejlett növényre jellemző ízvilágot.
Ezek az apró hajtások egyszerűbbé teszik az egészséges étkezést a rohanó mindennapokban és koncentrált ízviláguk miatt finom és változatos ízeket tudnak belecsempészni az átlagos hétköznapokba. Felhasználási lehetőségük is sokoldalú, készülhetnek belőlük saláták, turmixok, kencék vagy használhatjuk feltétként szendvicsekhez, omletthez, levesekhez.
 A “mikrozöldezés” garantált a sikerélmény “kezdő kertészeknek” is a komplett ültetőcsomagok segítségével, hiszen mindent tartalmaznak, amire szükség lesz a növesztéshez.
mikrozöldekkel

Elérhetőségek:

https://salatazo.hu/
https://www.facebook.com/salatazo
https://www.instagram.com/salatazo/