Search
Close this search box.

Minden fogás alapja – a tiszta víz

Mi kerüljön a karácsonyi asztalra? Az ünnepi menü összeállítása nem könnyű. Legyen különleges, tápláló és persze egészséges! Tudod mi az, ami szinte minden fogáshoz kelleni fog? A víz. Ti ebből is az egészségetek és vitalitásotok fenntartásához megfelelőt választjátok? Egyáltalán milyen a jó víz?

víz
Az érintetlen hegyi források vize tiszta, strukturált és energetizált, mint amilyen az öt alapelven működő Maunawai  PI vízszűrő termékcsalád által biztosított minden korty víz. Itt nemcsak szennyezőanyagoktól való megtisztításról beszélünk, mint a legtöbb pi acon elérhető szűrőrendszer esetén, hanem a szűrést követő négy lépés alkalmazásával – információadás, optimalizálás, harmonizáció és a biológiai hozzáférhetőség – visszaállíthatjuk a csapvíz eredeti, forrásvizekre jellemző klaszterszerkezetét is. 
„A szűrési és aktiválási folyamat végén egy szennyezőanyagoktól teljesen mentes élő vizet kapunk, mely nagyon hasonlít a sejtvízhez, így a szervezetbe kerülve optimálisan hasznosul. Erős high-tech szűrőrendszerüknek köszönhetően a gyógyszer és hormonvegyületeket is meg tudják kötni készülékeink.”- ismerteti a Csak a Mentes vásárokon elégedetten kóstólgató érdeklődőkkel a Maunawai PI víz titkát Jancsik Péter forgalmazó, aki 1964-ben tett japán fefedezés minden részletét ismeri.
víz
A különböző, bárhol elhelyezhető, áram nélkül működő készülékek közül a vízkeménység és a fogyasztási szokások alapján érdemes választani. A Maunawai PI vízszűrő kancsók kisebb háztartások esetében jelentenek ideális megoldást.  A Maunawai Quelle, mely a csapvízben esetleg előforduló káros baktériumok 100%-át kiszűri, miközben a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat bent hagyja, éltető vizet biztosít akár egy 6 fős család részére. A Maunawai Napui pedig egy nagyteljesítményű beépíthető hálózati Pi-víztisztító. A készülékek a tervezéstől a gyártásig 100%-ban Németországban készülnek, és a legmagasabb élelmiszerbiztonsági minősítésekkel rendelkeznek. Hogy mennyit spórolhatunk ezekkel a készülékekkel az ásványvizek fogyasztása helyett? Ismerd meg a további tényeket a forgalmazó weboldalán!