Search
Close this search box.

Mindenhol jól mutat – RUSSELL HOBBS HONEYCOMB Termékcsalád

Russell Hobbs Honeycomb
Russell Hobbs

A Russell Hobbs az Egyesült Királyság egyik legismertebb, hazájában piacvezető háztartásikisgép-márkája. 1952 óta a folyamatos innováció, az útmutatás és az ellenállhatatlan vonzerő jellemzi termékeit.
A Russell Hobbs Honeycomb termékcsaládja minden bizonnyal rabul ejti a konyha szerelmeseit. Modern kényelmi funkciók és trendi geometriai design, ragyogó fehér és elegáns fekete színekben.

Russell Hobbs Honeycomb fekete

Az 1,7 literes Russell Hobbs Honeycomb vízforraló minden konyhában jól mutat. Forralj vizet egy finom teához vagy kávéhoz, és élvezd a praktikus gyors forralási sávok jelölését, az akár 66%-os* energiamegtakarítást, a cseppmentes kiöntést, a 360°-os alap nyújtotta kényelmet és a száraz forralás elleni védelem adta biztonságot.

Honeycomb fehér vízforraló: 26050-70, Honeycomb fekete vízforraló: 26051-70
*235 ml víz forralása esetén, 1 literrel szemben.

A Honeycomb termékcsalád ötvözi a vonzó formatervet az innovatív technológiával, mint például az extra kiemelés funkció a kenyérpirítónál. A készülék extra széles betöltőnyílásai a vastagabb szeletek pirításához is tökéletesek, az állítható pirítási fokozat segítségével pedig mindenki ízlése szerint készítheti el pirítósát. A kék megvilágítású kiolvasztás, megszakítás és újramelegítő gombok egyszerűvé teszik a pirítást, a kivehető morzsatálca pedig biztosítja, hogy a konyhapult makulátlanul tiszta maradjon.

Honeycomb fehér kenyérpirító: 26060-56, Honeycomb Fekete kenyérpirító: 26061-56

RUSSELL HOBBS fekete kenyérpirító

További információért keressétek a www.russellhobbs.hu weboldalt!