Mindenmentes palacsinta

Határozottan isteni, letesztelt mindenmentes palacsinta Posta Renitől!
✔️CUKOR-, ✔️GLUTÉN-, ✔️TEJTERMÉKMENTES

palacsinta

Hozzávalók 2-3 adaghoz:
A töltelékvariációkhoz:
Elkészítés:
  1. Dolgozd össze a lisztet a kókusztejjel, és add hozzá egyenként a tojásokat is.
  2. Folyamatos keverés közben lassan csorgasd bele a kókuszolajat, és jól keverd össze a tésztát.
  3. A két utolsó hozzávaló ebben a szakaszban jut főszerephez. Ezek nélkül elég gyorsan bosszantó sütögetésben lehet részed. Tehát forrósíts fel egy palacsintasütőt, és 1 merőkanálnyi tésztát folyass végig benne.
  4. Mérsékelt lángon süsd, mert a gesztenyeliszt hamarabb odakap, mint a gabonalisztes tészták.
 Tipp:
  • Variálhatod reszelt almával is: a serpenyőben lévő palacsintára reszelj kevés almát, s ha az alsó oldala már megsült, fordítsd meg, és süsd készre.

Posta Reni
cukor-, glutén-, tejmentes receptek és étrendek fejlesztője
fogyókúrás tanácsadó,
a paleohedonista életmód képviselője