Search
Close this search box.

Mindig finom ételek – ételérzékenyeknek is

Évről évre nő azoknak a száma, akiknél kiderül, hogy a különféle kellemetlen tüneteiket valamilyen ételintolerancia okozza. A legtöbb embert a laktóz- vagy a gluténérzékenység érinti, mindkét esetben a speciális diéta betartásával lehet tünetmentes életet élni.

Az ALDI áruházaiban igen széles az alapkínálat laktóz- és gluténmentes termékekből, de szeptember 22-től még többféle „mentes” élelmiszer kapható a készlet erejéig.  Az ALDI Enjoy Free! termékcsoportjába tartozó termékek mindig alacsony vásárolhatók meg, ebben az időszakban viszont még olcsóbbak lesznek.

A diétára való áttérésnél talán a reggeli igényli a legnagyobb változtatásokat, hiszen a legtöbben pékárut és tejtermékeket is fogyasztanak az első étkezésnél. A gluténérzékenyek kedvence az Enjoy Free! gluténmentes vekni és pizzás tekercs, valamint a Crunchy kukoricapehely, a laktózérzékenyeké pedig a laktózmentes kakaós tej, kefír és primosale sajt. Tízóraira a háromféle ízben kapható gluténmentes magos szeleteket, a sajtos tallért, mogyorós krémmel töltött nápolyit és minisüteményeket ajánljuk. Az ebéd elkészítésénél a gluténmentes liszt és halrudacska lehet segítségünkre.
[mks_col]
[mks_one_third][/mks_one_third]
[mks_one_third][/mks_one_third]
[mks_one_third][/mks_one_third]
[/mks_col]
 
Az Enjoy Free! mellett számos egyéb márka termékei kaphatók a készlet erejéig: a pillanatok alatt mindenki kedvencévé vált Dr. Oetker Creme Vega-ja, az Adez mandula- és kókuszitala, az Alpro rizs főzőkréme, a Barilla gluténmentes tésztái, a Gulon Maria keksze, a Parmareggio laktózmentes vaja, a Szarvasi mozzarellája és mascarponéja, a Schär gluténmentes mini zsemléje, a Violife vegán pizzatömbje és a Rice Up! barnarizs chipse mind megér egy utat az ALDI-ba.

[mks_col]

[mks_one_half][/mks_one_half]
[mks_one_half][/mks_one_half]

[/mks_col]

 
Érdemes a diétázóknak most feltölteni a készleteket és kipróbálni az eddig ismeretlen termékeket!
Keresd az Aldi üzleteket: https://csakamentes.hu/aldi/