Müzlizek – Müzlizz kompromisszumok nélkül!

A reggeli fontosságát nem lehet eleget hangsúlyozni, és kevés gyorsabb reggeli létezik a müzlinél. De mi van, ha egy olyan müzli sincs a boltokban, ami minden igényemnek megfelelne?  – tehetik fel sokan ezt a kérdést.


A müzlizek.hu csapata hasonló gondolatvilág mentén álmodta meg két évvel ezelőtt a sokak számára megoldást jelentő tervet: mixeljen mindenki saját magának müzlit! Így született meg a müzlizek.hu webshopja, ahonnan kényelmesen, jól átböngészve az opciókat rendelhetitek meg a saját ízléseteknek megfelelő müzlit, a Budagyöngyében található boltban pedig személyesen is összeválogathatjátok a minőségi, nagy részben BIO minősítésű alapanyagokból álló müzliket. A lányok a világ minden tájáról szállíttatnak finomabbnál-finomabb, magas vitamintartalommal, ásványi anyaggal, nyomelemekkel rendelkező gabonákat, aszalt és liofilizált gyümölcsöket, magvakat, hogy még különlegesebben és ízletesebben indíthassátok a napotokat.
  
A legizgalmasabb rész a mixelés! Tíz féle müzlialap közül lehet választani, amik közül van gluténmentes, low carb, de akár az összes mentességet felsorolhatnám, mert tényleg mindenre van választási lehetőség. Ezután jöhet a TURBÓ! Már a gondolattól, hogy az egyedi igényeimhez igazítva turbózhatom fel a müzlit, tisztára extázisba jövök. Ezt azok fogják a legjobban megérteni, akik eddig mellőzték ezt a remek reggelinek, vagy akár tízórainak való lehetőséget pontosan azért, mert nem találtak maguknak megfelelő és ízletes müzlit.
A közel ötven (!) féle összetevőből aztán már gyerekjáték egy ízletes és egészséges összeállítást kreálni, vagy várjunk csak? Lehet mégsem lesz könnyű csak egyféle müzlit készíteni! Szerencsére lehet választani kicsi vagy nagy doboz közül, így elsőre két kis válogatás is landolhat a kosárban, aminek a tápanyagtartalmát azonnal lehet csekkolni a weboldalon! Az ünnepekre pedig külön karácsonyi ízvilágú müzlikkel készülnek, különleges dobozokban, hogy ajándékba is lehessen adni ezeket az egészséges válogatásokat.

 
mentesség: laktóz, glutén, cukor, BIO, paleo, vegán

 
Cím: 1026 Bp, Szilágyi Erzsébet fasor 121, Budagyöngye Bevásárló központ
Weboldal: www.muzlizek.hu
Facebook: /muzlizek