• 15 dkg Naturbit barna rizsliszt (ITT)
  • 5 dkg Naturbit köles liszt
  • 10 dkg tápióka keményítő
  • 5 dkg quinoa liszt
  • 2 dkg útifűmaghéj
  • 2 dkg útifűmaghéj őrlemény
  • 2 ek édesítő (1:4)
  • 2 ek citromlé
  • 4 dl víz
Töltelék:
  • 15 dkg holland kakaópor rizstejszínnel és ízlés szerint édesítővel kikeverve
  • + barna rizsliszt a nyújtáshoz
  • + olaj a kenéshez
Elkészítés:
  1. A tészta száraz alapanyagait egy tálban elkeverjük, hozzáadjuk a vizet és a citromlevet, majd alaposan összedolgozzuk.
  2. 5-10 percet pihentetjük.
  3. Utána barna rizslisztes lapon kinyújtjuk és megkenjük az előzőleg kikevert töltelékkel.
  4. Feltekerjük és felvagdossuk.
  5. Sütőpapíros tepsire tesszük és olajjal vékonyan lekenjük.
  6. 180 fokon kb 30-35 perc alatt megsütjük.