Napfényes Étterem és Cukrászda

2009-ben 4 vendéglátó szakember új alternatívával ragyogta be a budapesti vegán közösség horizontját, ehhez a Rózsa utcában találtak megfelelő helyszínt, ahol elsősorban  a’la carte lehetett étkezni. Óriási igény volt a színes és széles minőségi kínálatra, amit a Napfényes képviselt, ennek hatására megnyitották következő éttermüket a Ferenciek terén, ami alkalmas lett több mint 100 vendég kiszolgálására is egy időben.


Itt már egy nagyobb cukrászati választék is helyet kapott és egy rendezvényteremmel is bővültek, ahol színes kulturális programokkal várják az odalátogatókat, mint pl.:koncertek,irodalmi estek,bűvészshow-k,önismereti kurzusok. Igazán jó kezekben vagyunk Napfényeséknél, mert a személyzet majd minden tagja vegán, de minimum vegetárius.
A tulajdonosok és főszakácsok több mint tíz éve élnek vegán étrenden, így kellőképpen hitelesek azoknak, akiknek bármilyen kételyük is felmerülne ezzel kapcsolatban. A főszakács 14 éve a vegán konyhát képviseli, folyamatosan képzi magát és kollégáit, igyekszik tapasztalatait, elkötelezettségét a médián keresztül is megmutatni, hogy minél több emberhez eljusson ez az életforma. Séftársaival együtt főzőtanfolyamokat is tart havi rendszerességgel.
 
Fontos továbbá, hogy minden alapanyag növényi eredetű, nem használnak tartósítószert és ízfokozót, még nyomokban sem. Az étterem egyik nagy  előnye, hogy központi helyen van. Beülhetünk egy gyors ebédre, könnyű salátára, ami önkiszolgáló jelleggel salátabárból szedhető, de üzleti ebédre vagy családi vacsorákra is tökéletesen alkalmas. Csoportokat is fogadnak, és számos esküvő vegán menüjét készítették már el. Ha valaki csak elvinne egy ebédet vagy csak egy pogácsát, ami helyben készül abban is kiváló a Napfényes.

Széles süteményválasztéka cukor, gluténmentes és házilag készült nyers desszerteket is tartalmaz. Nemcsak kiváló ételeket készítenek, de a szívélyes kiszolgálással is maradandó élményt szereznek az odalátogató számára.

 

Cím: Budapest, Ferenciek tere 2.   (Curia u. és Veres Pálné u.sarok)        
Telefonszám: +36 20 311 0313
E-mail: info@napfenyesetterem.hu
Web: www.napfenyesetterem.hu
Facebook: /NapfenyesEtterem/