Search
Close this search box.

Napfényes Fesztivál már a 16. alkalommal

2019 június 2-án, vasárnap immár tizenhatodik alkalommal várja látogatóit a Dürer Rendezvényházban a testi-lelki-szellemi egészség egyik legnagyobb, legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye, a Napfényes Fesztivál!

A fesztivál programjának gerincét idén is a nagyteremben zajló előadások jelentik, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út újabb titkait, rejtett összefüggéseit. Idei fellépőinkMüller Péter író, prof. dr. Bagdy Emőke pszichológus, Váradi Tibor természetgyógyász és vallásbölcsész, Bóna László homeopátiás tanácsadó, valamint Grandpierre Atilla csillagász, zenész és író.

A mélyebb témák közötti lazításként színvonalas művészeti produkciók várják a közönséget szintén a NagyszínpadonSzabó Ádám harmonikavirtuóz koncertje, Koós Réka és Egyházi Géza musicalénekesek duettje, Galambos Fecó bűvészműsora, Gaia & Lenni akrobata- és zsonglőrshowja, illetve a nap végén Kövi Szabolcs fuvolaművész vetítéssel egybekötött zárókoncertje.
Az idei fesztivál újdonsága Pódiumszínpad, melyen környezetvédelmi, alternatív pedagógiai és az egészséges életmódot a sport szemszögéből vizsgáló témákról lesznek rövidebb előadások és kerekasztal-beszélgetések. Fellép az Ökoanyu-ként ismert Nagy Réka, a „Dobd ki a szemetest” c. könyv szerzője, Tóth AndiKarkus Ottó Waldorf-pedagógus, illetve Varga Balázs táplálkozási szakértő és blogger. Az előadások végén itt a közönség is kérdezhet!

A rendezvény egyedülálló programjai az önismereti és természetgyógyászati témájú egyéni konzultációk, illetve csoportos workshopok, melyekért – a kedvező árú belépőjegyen felül – nem kell külön fizetni.

Ízelítő a kínálatból: kineziológianehézfém és allergia állapotfelméréstermészetes szépségápolás, különféle masszázstechnikák, holisztikus fogászatönismereti asztrológia. Játékos önismeretre ad lehetőséget a szabadtéren felállított önismereti utca, emellett művészeti foglalkozások is várják az alkotni vágyókat.
A fiatalabbakra is gondoltunk: a szabadtéri Gyermekszínpadon neves fellépők gondoskodnak az élményzuhatagról a kisebb látogatóink számára: Kovácsovics Fruzsina, valamint a Katáng Zenekar koncertje, a népszerű Mazsola és Tádé bábjáték, Galambos Fecó gyermek bűvészműsora, valamint a Manócska Társulat produkciója. A park területén emellett számtalan kreatív és ügyességi feladat vár kicsiket és nagyokat egyaránt.
A Napfényes Fesztivál így valóban egy családi rendezvény, melyen minden korosztály megtalálja a számára érdekes elfoglaltságot!

Gyertek el, tanuljatok, kóstoljatok egészséges vegán finomságokat, nézzetek szét a vásárban, játszatok, mosolyogjatok – legyetek részesei a csodának!

 
További információ a fesztiválról:
https://www.napfenyesfesztival.hu/
Jegyek kaphatóak online:

https://www.jegy.hu/program/xvi-napfenyes-fesztival-az-egeszseg-egyensuly-es-teljesseg-fele-103338