Search
Close this search box.

Napnap – Jóízűt, egészségesen! 

Idén májusban nyitotta meg kapuit a Napnap étterem. Mint ahogy azt a névválasztás is hírül adja, éltető és tápláló ételek készülnek a konyhán, sőt speciális diéták esetén is bőséges választék és naponta megújuló kínálat várja a cukor-, glutén-, szója- vagy tejmentes, jóízű, egészséges falatokat kereső vendégeket is. Nem véletlen, hiszen maga az étterem tulajdonosa Szűcs Eszter és a kiváló külföldi referenciákkal rendelkező séf, aki nem mellesleg hat gyermekes édesapa, Horváth Zsolt családjában is előfordul az ételallergia.
  Napnap

Ezért jól tudják, hogy ami mentes, az sajnos még nem garancia arra, hogy finom is, ami egészséges, az nem mindig élvezhető. A gasztronómiai ízélményhez, nem elég valamit kivonni az ételekből, hanem pontosan tudni kell, hogy mi mivel helyettesíthető. A kiváló forrásból származó alapanyagok mellett a magas színvonalú minőségre és a gasztronómiai élményre Zsolt 30 éves vendéglátói tapasztalata és speciális diétákra és étrendekre vonatkozó tudása a garancia. A Napnap napi négy ebédajánlata – hagyományos, allergénmentes, vega és szénhidrátcsökkentett – adalékanyagok, színezékek, ízfokozók és tartósítószerek nélkül készül a séf organikus konyháján.

Napnap

Te hány féle mangalica ételt kóstoltál már? Zsolt repertoárjában minden napra akad egy kiváló minőségű, friss mangalica húsból készült új fogás, melyet saját készítésű fűszerkeverékekkel, gyógynövényekkel készít és melléje hazai bio zöldségeket, és gluténmentes tésztákat kínál. Desszertnek házilag főzött növényi, rizs- és tápióka puding és gluténmentes torták várják a betérőket, szomjoltónak pedig a házi szörpöket ajánlják. Ha vacsoraidőben jársz a Napnap étterem felé, válassz a kézműves kolbászkülönlegességeik vagy húskészítményeik közül.

Minden nap este hétig várnak az Újbuda Centerben, a heti menüket pedig figyelemmel kísérheted a facebook oldalukon, ahol arra is fény derül, melyik híresség fogyasztja rendszeresen a Napnap organikus ételeit, ha igazán egészségesen szeretne jóízűt enni!
Napnap