Nassolás mindenmentesen

Nassolás mindenmentesen

Magazinunk egyik legfontosabb célja, hogy bebizonyítsuk, a mai világban már csaknem minden összetevőt lehet helyettesíteni úgy, hogy a termék ízvilága mit se változzon.

A Primus Gluténmentes & Vegán termékcsalád története 9 évvel ezelőtt kezdődött, amikor egy Paleo éttermet álmodtak meg maguknak. Kezdetben az ételek mellé süteményeket és kenyereket kezdtek el készíteni, amik iránt egyre nőtt a kereslet, így rövid idő alatt két cukrászdát is nyitottak. Majd két gyermekük mellett úgy érezték, hogy kicsit nyugalmasabb életre vágynak, ekkor bezárták a cukrászdákat, és csupán a kekszek készítésénél maradtak. Receptjeiket kizárólag a fogyasztói igényekhez alakítják, és saját maguk alkotják és fejlesztik. Minden termék glutén-, cukor-, tojás-, tartósítószer-, adalékanyag- és – a parmezános kekszük kivételével – tejmentes is.

Nassolás mindenmentesen

A különleges alapanyagokból igazi finomságok készülnek. Jelenleg 17-féle keksz: édes és sós, valamint babakekszek, teasütemények alkotják a repertoárt, és egy komplett termékcsaláddá nőtték ki magukat. A sós kekszek közül muszáj kiemelni néhányat, ilyen például a korábban már említett gluténmentes parmezános keksz, a vegán cayenne borsos, a vegán diós-rozmaringos és a toszkán olívás keksz. A gyermekekre is gondoltak, számukra alkották meg az almacukorral, illetve a kókuszcukorral ízesített babakekszeket, amelyeket a kicsik már 6 hónapos kortól fogyaszthatnak.

„Célunk, hogy még több helyre eljuttassuk termékeinket, megőrizzük a házias ízvilágukat, amelytől igazán érződik, hogy a szívünket-lelkünket beletesszük. Azon dolgozunk, hogy termékeink hosszú évek múltával is valódi értéket képviseljenek.”

9 országban vannak jelen, viszonteladóik országszerte forgalmazzák termékeiket, sőt van, akinek saját márkás termékként készítik a kekszeket. Ízleljétek meg ti is ezeket az egészséges nasikat!