Nassolj egészségesen a White Snack-kel

White Snack márkánk egészséges fogyasztási trendekhez is illeszkedő snack termékei egyre népszerűbbek. Nem véletlen, hisz elkötelezettek vagyunk abban, hogy olyan kiváló snackeket készítsünk, melyek az egészséges életmódba is beilleszthetőek és speciális táplálkozási igényeknek is megfelelnek, például gluténmentes, vegán, illetve BIO termékekkel.

100 százalékban magyar tulajdonú családi vállalkozásként működik cégünk, a Szimita-Trade Kft. White Snack és Fehértói Csemege márkáinkkal és több üzletlánc saját márkás termékeivel is jelen vagyunk a hazai piacon, ezek legtöbbje allergénmentes gyártási eljárásokkal készül.
Büszkék vagyunk arra, hogy a szüleinktől átvett családi vállalkozásban dolgozhatunk és továbbvihetjük, fejleszthetjük azt, amit ők elkezdtek. A jó minőségű snack termékek gyártása iránti elköteleződésünk az, ami cégünk fejlődési lendületét adja.

Lendületben

Több mint 20 éve állítunk elő sós és édes ízesített kukoricapelyheket és ízesített burgonyaszirom termékeket. A 2016-os év meghatározó mérföldkő cégünk életében. Ekkor vezettük be az azóta folyamatosan erősödő WHITE SNACK márkánkat a piacra, illetve ebben az évben kezdtük meg a bio snack termékeink gyártását.

Nem sokkal később ezt követték a sült bio snackek is, majd a bio pattogatott kukorica gyártása. Ezen termékeket magyar snack gyártóként egyedüliként gyártjuk a magyar piacon. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a konvencionális termékeink is mentesek legyenek azoktól az allergénektől, melyek a legelterjedtebbek a vásárlóink körében.Büszkék vagyunk arra is, hogy a sós snackgyártók közül mi kínáljuk a legszélesebb választékot. Vevőink részére a már jól ismert és számos ízesítésben megtalálható kukoricapelyheken és burgonyaszirmokon túlmenően gyártunk puffasztott rizs terméket, popcornt, extrudált köles terméket; ezen felül lencsés, zöldséges, csicseriborsós, quinoás sült snackeket is. A felsoroltak közül számos termékünk bio változatban is megtalálható, és a mentes táplálkozási igényeknek is megfelel.


Egészségtudatos snackek

A White Snack BIO snack termékei

  • kompromisszummentes snack választékot nyújtanak, ha nassolni vágysz
  • könnyed finomságok, bármely korosztályba tartozol is
  • hű társak ínyenc és különleges nassolási szokásaidhoz
  • jó barátaid, ha célod az egészségtudatos táplálkozás, ha mindened a fitnesz, sorsod a diéta, glutén- vagy laktózérzékeny vagy

Termékkínálatunkban maximálisan megjelenik az egészséges táplálkozásra törekvés. A „Nassolás szabadsága” szlogent azért választottuk, hogy kifejezzük: azok a vásárlók is nyugodtan ehetik a termékeinket, akik gluténmentes, laktózmentes, vagy vegán nasikat keresnek. Másrészt kifejezi ez a szlogen a termékkínálatunkat is, azt a szándékot, hogy igyekszünk innovatív módon mind ízben, mind alapanyagban új dolgokat nyújtani a vásárlóknak.

Web: www.whitesnack.hu, www.fcsemege.hu
Facebook: /whitesnack.hu   /FehertoiCsemege
Instagram: /whitesnack.hu