Natúr és high-tech találkozása

Ringana
Egy olyan újdonságot ajánlunk most olvasóink figyelmébe, ami nemzetközi szinten már évtizedek óta ismert és keresett. Az anyacég Ausztriában, Hartbergben található, és 22 éves fennállásával bizonyítja, hogy a tiszta alapanyagokból származó arc- és testápoló kozmetikumokra, valamint táplálékkiegészítőkre egyre nagyobb az igény és a kereslet.

A márka megjelenésére csak rápillantva is azonnal látható, hogy igényes termékekkel van dolgunk. Látványos, minimál formatervezés, profizmus sugárzik róluk, és az összetevőik tüzetes végigböngészése után sem okoznak csalódást. De az igazi meglepetés akkor jön, ha a megrendelés mellett döntünk, ugyanis a természetes, friss alapanyagokat ígérő koncepció olyannyira így igaz, hogy kifejezetten megrendelésre készülnek a termékek. Friss, természetes alapanyagokból, mesterséges anyagoktól mentesen, ami egyben azzal is jár, hogy 6-8 hónap az eltarthatósági idejük, a hasonló termékek gyakran többéves eltarthatóságával szemben.

Az arc- és testápoló termékek a tisztítást, méregtelenítést, regenerálást szolgálják, külön figyelmet fordítva a sportos életmódot folytatókra. A táplálékkiegészítők között is találunk edzés előtt, közben és utána fogyasztandó, természetes anyagokból készült porokat és kapszulákat, a termékek között válogatva pedig az az érzésünk támadhat, mintha egy elegáns illatszerüzlet, egy patika és egy menő divatmárka boltja egyszerre tárulna elénk: letisztultság, üdítő frissesség.
A Ringana termékek használói egyként dicsérik például a szemkörnyékápoló szérum hibátlan felszívódását és megdöbbentően gyors hatását: sokaknál azonnal látszik az eredmény. Másik nagy közönségkedvenc a narancsbőr elleni krém, ami sok használójának úgy segített, hogy már rég letettek arról, hogy tudnak javítani a bőrük tónusán.
A márka fenntarthatóság terén is előremutató. Az üvegcsés termékek visszaválthatók; műanyag helyett kaucsukot és bambuszrügyet használnak, a flakonok lebomlók, illetve minden csomagolás újrahasznosított anyagokból készül.
A Ringana üzenete a termékeivel, hogy (bármiből!) használjunk inkább
kevesebbet, de kiváló minőségűt. A cég egyelőre nincs jelen Magyarországon – Magyaros Erika áll rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken minden érdeklődő számára.
Mentességek: vegán, állatkísérlet-, tartósítószer-, parfümmentes
Magyaros Erika
+36 30 832 98 87
erika.magyaros87@gmail.com